CatVest, lesă cu ham pentru pisică

16 comentarii
evaluare 4,0/5,0

Prețul inițial a fost: 135,00 lei.Prețul curent este: 109,00 lei.(-19%)

Alegeți cantitatea:

1x 109,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 92,00 lei/ set Economisiți 34,00 lei
Cel mai bun preț
3x 82,00 lei/ set Economisiți 81,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 10 oameni vizionează în prezent acest produs

Faceți plimbarea pisicii confortabilă și ușoară! Hamul CatVest este potrivit pentru majoritatea pisicilor domestice de până la 8 kg. Este confortabil și realizat din materiale de înaltă calitate. Plimbatul cu o pisică nu a fost niciodată atât de distractiv!

  • Ham cu lesă de calitate 
  • Siguranță garantată chiar și pe întuneric
  • Materiale de înaltă calitate
  • Potrivit pentru toate activitățile
  • Ham cu un aspect atractiv
  • Material care lasă corpul să respire
  • Nu influențează mișcarea
  • Culoare: verde – portocaliu
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Pentru o plimbare în siguranță

Hamul CatVest este potrivit pentru majoritatea dimensiunilor de pisici domestice. Este sigur, confortabil la atingere și este fabricat din materiale de înaltă calitate. Plimbatul cu pisici nu a fost niciodată atât de distractiv! Eliberați tigrul din pisica dvs. și permiteți-i să facă față noilor provocări.

Potrivit pentru pisici de până la 8 kg

Hamul CatVest are o curea reglabilă, care se potrivește perfect majorității pisicilor, oferindu-le o experiență sigură și confortabilă

Pentru toate activitățiile în aer liber

De la o vizită la veterinar, până la plimbări scurte, CatVest se ridică la înălțimea tuturor provocărilor! Hamul, cu ajutorul lesei reglabile, permite firului să nu stea în drum și este, de asemenea, potrivit pentru plimbări nocturne, deoarece are bandă reflectorizantă încorporată.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

HIlda H. 26 min ·
Nu m-am gândit niciodată că îl voi lua pe Motănel la o plimbare în oraș și că îi va plăcea atât de mult. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(7)
Isabela I. 21 min ·
Hamul este minunat, foarte confortabil. Pisicul nostru a protestat la început, însă acum îl adoră. Mulțumim Netscroll! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(4)
Andrei P. 27 min ·
Cel mai bun sentiment este când te plimbi cu pisica pentru prima data și toți câinii se întorc de frică! 😊 Comment's image
Comentariu Distribuiți
(6)
Adina A. 31 min ·
Păcat că nu aveți și varianta pe roz cu albastru. Livrare promptă. Produs foarte bun. Pisoiul meu este foarte fericit! Recomand!
Comentariu Distribuiți
(6)
Alexandra N. 51 min ·
Mai întâi am cumpărat un ham, de care pisica mea a fost foarte fericită. Apoi am mai cumpărat încă unul pentru a avea mereu la dispoziție unul curat, atunci când celălalt este la spălat. Recomand cu încredere!
Comentariu Distribuiți
(11)

Informații suplimentare

  • verde – portocaliu

  • pânză de polyester cu plasă

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.