Perie pentru îngrijirea câinilor, îngrijire pentru câini și pisici, albastru și negru, PetTangler

10 comentarii
evaluare 4,6/5,0

Prețul inițial a fost: 124,00 lei.Prețul curent este: 90,00 lei.(-27%)

Alegeți cantitatea:

1x 90,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 80,00 lei/ set Economisiți 20,00 lei
Cel mai bun preț
3x 75,00 lei/ set Economisiți 45,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 6 oameni vizionează în prezent acest produs

Peria de pieptănat indispensabilă care nu deteriorează stratul superior al părului și este delicată cu pielea! Peria cu două fețe pentru îndepărtarea pufului și pieptănarea părului este potrivită pentru toți prietenii cu blană medie și lungă! Este extrem de utilă atunci când animalele de companie năpârlesc.

 • Peria indispensabilă în perioada năpârlirii
 • Pentru câini și pisici cu păr mediu și lung
 • Delicată cu pielea, de neoprit în lupta împotriva năpârlirii
 • Lamele sunt confecționate din oțel inoxidabil
 • Mâner ergonomic pentru o prindere confortabilă
 • Material: oțel inoxidabil, silicon
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Perie indispensabilă pentru câini și pisici
Peria cu două fețe pentru îndepărtarea pufului și pieptănarea părului este potrivită pentru toți prietenii cu blană medie și lungă! Este extrem de utilă atunci când animalele de companie năpârlesc.
Perie dublă pentru blană cu păr mediu și lung
Peria are două fețe – una din fețe este specială pentru câinii cu un strat mai gros de blană, iar cealaltă față facilitează îndepărtarea tuturor tipurilor de păr mai moale!
Mâner ergonomic
Dar nu numai prietenul dumneavoastră se va bucura de pieptănare, peria PetTangler are un mâner ergonomic pentru o prindere și o manevrare cât mai confortabilă

Informații suplimentare

 • oțel inoxidabil, silicon

 • distanța dintre lamele cu 9 dinți – aprox. 5mm; distanța dintre lamele cu 17 dinți – aprox. 2mm.

 • Peria trebuie folosită mereu în direcția de creștere a părului. Lamele nu sunt ascuțite, însă sunt foarte puternice și pot răni atunci când sunt folosite în mod necorespunzător.

 • Partea cu 9 dinți este potrivită pentru câinii cu o blană mai groasă, sau pentru rase precum: Malamute, Akita, Newfoundland, Husky, German Shepherd…
  Partea cu 17 dinți este potrivită pentru rase precum: poodle, king charles spaniel, golden retriever, papillon, schnauzer…

 • Folosiți peria în direcția de creștere a părului li asftel veți îndepărta părul căzut. Trebuie să ne asigurăm că părul este complet uscat înainte de a fi periat. În caz contrar, peria nu va avea același rezultat. Periați până când părul căzut va acoperii dinții periei, iar apoi îndepărtați părul strâns și puteți continua periajul.
  În cazul în care peria PetTangler se blochează în blana animalului, vă recomandăm să folosiți mai întâi o perie obișnuită pentru a descurca părul și pentru a vă asigura că nu sunt formate ghemotoace. În acest fel îngrijirea părului se va face cu mai puțin stre și cu un rezultat mai bun.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.