Suport telefon din aluminiu pentru bicicleta, scuter sau motocicleta, PhoneTaunt

38 comentarii
evaluare 4,8/5,0

102,00 lei(-26%)

Alegeți cantitatea:

1x 102,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 87,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Cel mai bun preț
3x 77,00 lei/ set Economisiți 75,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 18 oameni vizionează în prezent acest produs

Deoarece suportul este realizat din cele mai bune materiale, oferă o prindere puternică a telefonului. Este flexibil, potrivit pentru majoritatea smartphone-urilor și dispozitivelor GPS. Are o funcție de rotație la 360 de grade pentru cea mai bună adaptare posibilă la șofer.

 • Potrivit pentru majoritatea telefoanelor, GPS
 • Oferă o aderență puternică pentru a vă bucura de călătorie pe orice teren
 • Se potrivește tuturor tipurilor de biciclete și autovehicule mici
 • Design atractiv, minimalist
 • Potrivit pentru un cadou
 • Durabilitate
 • Instalare ușoară
 • Culoare: Negru
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Universal

Veți putea instala același suport de telefon pe o bicicletă de munte, de drum, electrică sau pliabilă. De asemenea, poate fi folosit și la scutere și motociclete.

O prindere care nu se va clinti

Prinderea puternică este una dintre caracteristicile cele mai apreciate ale suporturilor de telefon. Acest suport oferă stabilitate și o aderență puternică, care nu va fi afectată de conducerea pe stânci, drumuri accidentate sau trasee forestiere.

Un design care exprimă eficiență

Suportul are o formă specială care se laudă cu un look futurist. Caracteristica principală a designului este că nu acoperă ecranul, ceea ce permite o urmărire a navigației fără întrerupere.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Emil C. 19 min ·
A rezistat grozav, ultima dată când am făcut un tur de 250 de kilometri cu colegii și nu s-a clintit deloc. Foarte mulțumit!
Comentariu Distribuiți
(6)
Maria F. 40 min ·
L-am luat cu mine când am plecat în străinătate și mi-a fost de mare ajutor cu navigația.
Comentariu Distribuiți
(10)
Vasile B. 33 min ·
Livrare promptă, este minunat!
Comentariu Distribuiți
(10)
Florian D. 28 min ·
Eram foarte sceptic în ceea ce privește achiziționarea unui suport care să facă față și pe terenuri accidentate. PhoneTaunt a fost cu siguranță cea mai bună alegere. Este un suport ușor, puternic, care mă ajută mereu, indiferent de drumul pe care merg. Altfel, ar putea fi un pic mai aerodinamic, dar acestea sunt lucruri minore.
Comentariu Distribuiți
(8)

Informații suplimentare

 • Negru

 • 12 x 8 x 8 cm

 • aluminiu

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.