PlantDrip, Sistem automat pentru udarea plantelor 10+10 GRATUIT

35 comentarii
evaluare 4,2/5,0

Prețul inițial a fost: 114,00 lei.Prețul curent este: 79,00 lei.(-31%)

Alegeți cantitatea:

1x 79,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 70,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 65,00 lei/ set Economisiți 42,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 16 oameni vizionează în prezent acest produs

Cea mai eficientă soluție, un picurător atât de simplu! PlantDrip udă plantele dumneavoastră atunci când sunteți plecați sau pur și simplu nu aveți timp. Dispozitivul PlantDrip poate fi atașat la majoritatea sticlelor de plastic, ce pot fi astfel refolosite! Este foarte simplu, umpleți sticla cu apă, iar apoi conectați-o la dipozitivul PlantDrip.

 • Sunteți în vacanță, sau nu aveți timp; PlantDrop este soluția perfectă
 • Un sistem simplu care refolosește sticlele de plastic
 • Simplu de instalat și folosit
 • Veți avea cele mai frumoase plante; la geam, în balcon, sau în grădină
 • Se poate folosi atât în interior cât și în exterior
 • Pachetul conține: 10x dispozitiv PlantDrip + 10x dispozitiv PlantDrip GRATUIT
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Cum funcționează
Puneți apă în sticla de plastic. Sticla trebuie tăiată în partea de sus pentru a permite aerului să circule și picurătorului să funcționeze. Introduceți dispozitivul PlantDrip în sol și ajustați butonul pentru a regla viteza de picurare, care poate fi reglată de la 0 – 60 secunde/picătură. O sticlă poate dura până la 15 zile.
Obțineți cele mai frumoase plante
Apa și fertilizatorul (opțional) sunt trimise direct către rădăcinile plantei. Astfel veți avea cele mai frumoase plante. Ajustați picurătorul în funcție de necesitățile plantei, iar apoi puteți să vă bucurați de timpul liber.

Informații suplimentare

 • 10x dispozitiv PlantDrip + 10x dispozitiv PlantDrip GRATUIT

 • Plastic de înaltă calitate

 • Stropitoare. Se pot folosi sticle standard de plastic, diametru prindere 27,6mm.

 • 20g

 • 20g

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.