AudioInfinity, căști wireless bluetooth rezistente la apă cu stație de încărcare

23 comentarii
evaluare 4,5/5,0

109,00 lei(-24%)

Alegeți cantitatea:

1x 109,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 93,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 82,00 lei/ set Economisiți 81,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 11 oameni vizionează în prezent acest produs

Căștile AudioInfinity sunt printre cele mai durabile, căști de calitate cu sunet clar și izolare activă a zgomotului. Sunt rezistente la apă pentru ascultarea neîntreruptă a muzicii, se potrivesc perfect în fiecare ureche și sunt însoțite de o stație de încărcare a viitorului.

 • Rezistență la apă, praf și transpirație
 • Utilizare plăcută, adaptare perfectă la cavitatea urechii
 • Durată de viață lungă
 • Încărcare rapidă ca un avion cu reacție
 • Bluetooth 5.0 excelent
 • Control tactil simplu
 • Stație de încărcare de dimensiuni de buzunar
 • Potrivite pentru un cadou
 • Pachetul conține: 1x pereche de căști wireless bluetooth, 1x cutie de încărcare, 1x cablu de încărcare, 3x capac de ureche
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

CĂȘTI WIRELESS BLUETOOTH CARE INVOCĂ ARMONIA

Căștile AudioInfinity sunt printre cele mai durabile, de înaltă calitate, cu sunet clar și izolare activă a zgomotului. Sunt rezistente la apă pentru ascultarea neîntreruptă a muzicii, se potrivesc perfect în fiecare ureche și vin cu o stație de încărcare pregătită pentru viitor.

Stația de încărcare a viitorului

Stația de încărcare prezintă un aspect futurist care îți taie respirația la prima vedere, o funcție de încărcare rapidă, protecție pentru căști și este de dimensiuni de buzunar.

Control tactil

Căștile sunt rezistente la apă, la praf și chiar la transpirație, păstrând totuși funcția de control tactil. Sunt de cea mai înaltă calitate, cu o durată de viață extrem de lungă.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Vasile B. 30 min ·
Fiecare produs tehnic pe care l-am luat de la tine s-a comportat peste medie. Acum știu de unde să cumpăr în următoarea carantină. :)
Comentariu Distribuiți
(8)
Elena V. 15 min ·
Am și alte căști acasă și niciuna nu este rezistentă la apă, nici măcar cele de 250 de euro. Folosesc doar căștile tale AudioInfinity.
Comentariu Distribuiți
(13)
Andrei P. 19 min ·
Ce sunt ele noo!!! Credeam că le voi primi în 1 săptămână și au ajuns în 2 zile hahaha, nebunie!
Comentariu Distribuiți
(14)
Benedek T. 30 min ·
Echipament de fitness, verificat. Telefonie hands-free, verificat. Cântat în duș, verificat. Sunt foarte fericit!
Comentariu Distribuiți
(8)
Mihai B. 48 min ·
Cu aceste căști, ești cu adevărat în propria ta lume. Fără stres, fără obligații, doar muzică. Chiar și pentru doar 5 minute, îți ia multe gânduri.
Comentariu Distribuiți
(8)

Informații suplimentare

 • 1x pereche de căști wireless bluetooth, 1x cutie de încărcare, 1x cablu de încărcare, 3x capac de ureche

 • Android, iOS

 • stație de încărcare: 110 x 32 cm, căști: 26 x 16 x 24 cm

 • Capacitate baterie stație de încărcare: 300 mAh, versiune Bluetooth: 5.0

 • Atunci când căștile se descarcă, pur și simplu le puneți în cutia de încărcare unde pot fi reîncărcate. Dacă și cutia de încărcare se descarcă, conectați-o la cablul de încărcare și introduceți-l în cel mai apropiat port USB.

 • 10 m

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.