BatteryCR2025, baterie pentru tableta LED cu stilou

29 comentarii
evaluare 4,1/5,0

29,00 lei(-3%)

Alegeți cantitatea:

1x 29,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 27,00 lei/ set Economisiți 4,00 lei
Cel mai bun preț
3x 24,00 lei/ set Economisiți 15,00 lei
14 zile pentru retur sau rambursare preț 9 oameni vizionează în prezent acest produs

Profită de oferta noastră excelentă! În acest fel, nu va trebui să pleci de acasă și vei putea folosi tableta TabletArt imediat!

  • Baterie de calitate
  • Durată lungă de viață
  • Pachetul conține: 1 x baterie CR2025
Return advantage icon 14 zile pentru retur sau rambursare preț
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Informații suplimentare

  • 1 x baterie CR2025

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.