Buttons, 100 de capse suplimentare pentru setul ButtonPliers

36 comentarii
evaluare 4,0/5,0

Prețul inițial a fost: 104,00 lei.Prețul curent este: 65,00 lei.(-38%)

Alegeți cantitatea:

1x 65,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 56,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 46,00 lei/ set Economisiți 57,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 18 oameni vizionează în prezent acest produs

Doriți să vă aprovizionați cu un set de capse suplimentare pentru diverse creații sau modificări ale hainelor dumneavoastră? Pachetul Buttons conține 100 de capse suplimentare!

  • 10 culori diferite
  • Combinație excelentă cu toate culorile de haine
  • Extrem de ușor de utilizat în combinație cu setul ButtonsPliers
  • Capsele sunt potrivite pentru tricouri, haine pentru copii, genți de mână, pălării, țesături decorative…
  • Culori: portocaliu
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Informații suplimentare

  • portocaliu, violet, galben, roșu, verde, negru, albastru deschis și închis, alb, roz pal

  • 9.5 mm

  • Deschideți cleștele. Pe o parte a cleștelui, așezați capsa cu partea de prindere proeminentă îndreptată spre interiorul cleștelui, iar pe cealaltă parte, așezați cercul argintiu cu gheare de prindere. Puneți țesătura între clește și strângeți. Urmează atașarea celei de-a doua părți a capsei. Puneți un inel colorat cu gheare pe o parte a cleștelui și o capsă colorată cu orificiu de prindere pe cealaltă parte. Introduceți materialul între ele și apăsați. Acum puteți închide capsa.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.