CameraSet: 4 baterii AA + card de memorie MicroSD 32 GB pentru HDCamera

19 comentarii
evaluare 4,2/5,0

76,00 lei(-24%)

Alegeți cantitatea:

1x 78,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 68,00 lei/ set Economisiți 16,00 lei
Cel mai bun preț
3x 58,00 lei/ set Economisiți 54,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 5 oameni vizionează în prezent acest produs
  • Tot ce aveți nevoie pentru a utiliza camera HD
  • Introduceți cele 4 baterii și camera HD va putea fi folosită în cel mai scurt timp
  • Cardul de memorie stochează fotografiile și videoclipurile realizate de camera dvs.
  • Capacitatea de 32 GB vă oferă mult spațiu de stocare
  • Utilizare: Deschideți capacul din partea inferioară și introduceți corect bateriile în spațiul prevăzut pentru baterii. Introduceți cardul de memorie în slotul de memorie.
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Informații suplimentare

  • Deschideți capacul din partea inferioară și introduceți corect bateriile în spațiul prevăzut pentru baterii. Introduceți cardul de memorie în slotul de memorie.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.