CardsHolder, portofel practic și elegant pentru carduri

34 comentarii
evaluare 4,2/5,0

99,00 lei(-23%)

Alegeți cantitatea:

1x 99,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 84,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Cel mai bun preț
3x 74,00 lei/ set Economisiți 75,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 4 oameni vizionează în prezent acest produs

În aceste vremuri, când folosirea cardurilor a devenit o necesitate, un portofel pentru carduri este un accesoriu necesar în fiecare buzunar! Dar dacă portofelul este proiectat și într-un mod practic, sigur și transparent, atunci alegerea este și mai bună. Citiți mai jos beneficiile acestui portofel elegant pentru carduri, CardsHolder.

 • Acest portofel pentru carduri este unisex
 • A fost adăugat și un compartiment pentru bancnote/li>
 • Puteți stoca până la 8 carduri în portofel
 • La apăsarea unui buton, cardurile ies din portofel în ordine
 • Protejează și previne deteriorarea cardurilor
 • Fiind de dimensiuni reduse, se potrivește în orice buzunar sau geantă
 • Utilizare: Introduceți cardurile în compartimentul dedicat. La apăsarea butonului
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Gheorghe B. 24 min ·
Un portofel bun și practic. Recomand!
Comentariu Distribuiți
(7)
Florian D. 43 min ·
Un portofel spune multe despre partenerii mei de afaceri, de aceea aleg să am mereu un portofel practic și util, iar acest portofel nu m-a dezamăgit! Mulțumesc Netscroll
Comentariu Distribuiți
(11)
Vasile B. 59 min ·
Arată foarte bine, super calitate!
Comentariu Distribuiți
(8)
Daniela P. 31 min ·
Foarte util, am achiziționat 2 bucăți pentru că oferta de preț a fost mai bună, pentru mine și pentru soțul meu, ni se potrivește perfect
Comentariu Distribuiți
(15)

Informații suplimentare

 • Introduceți cardurile în compartimentul dedicat. La apăsarea butonului, cardurile vor ieși în ordine. Când deschideți portofelul, aveți 2 compartimente suplimentare pentru carduri și un compartiment pentru bancnote.

 • piele artificială

 • aprox. 10 x 6.8 x 2 cm

 • negru

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.