Curea de umar pentru transportul schiurilor, SkiStrap

31 comentarii
evaluare 4,9/5,0

84,00 lei(-15%)

Alegeți cantitatea:

1x 84,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 72,00 lei/ set Economisiți 24,00 lei
Cel mai bun preț
3x 63,00 lei/ set Economisiți 63,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 14 oameni vizionează în prezent acest produs

Ați dori să vă puteți transporta schiurile mai ușor după o zi întreagă la schi? Vă dor umerii după o plimbare lungă cu schiurile? Cu aceste curelele SkiStrap, vă puteți înfășura cu ușurință schiurile și bețele în curele căptușite și le puteți fixa peste umeri. Sunt potrivite pentru schiori adulți, cât și copii, deoarece sunt complet flexibile și pot fi ajustate la lungimea corespunzătoare, în funcție de mărimea dumneavoastră.

  • Transport mai ușor pentru schiuri și bețe
  • Vă eliberează mâinile obosite
  • Bretele căptușite
  • Lungime reglabilă
  • Pentru adulți și copii
  • Material: EVA + nylon
  • Material: EVA + nylon
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Mergeți la schi fără griji

Vă găsiți adesea în acea situație în care încărcați schiurile și bețele în mașină cu ultimele forțe, după o zi grea la schi? Le țineți pe umeri, provocând dureri de spate, umeri, gât și cap? Copiii dumneavoastră devin nervoși și se plâng că nu pot transporta schiurile și bețele împreună, fiind destul de greu? Încheiați seria acestor evenimente nefericite, cumpărați curelele de umăr SkiStrap, pentru a vă transporta fără griji schiurile pe pârtie și de a vă bucura de un timp minunat, deoarece v-ați ocupat deja de partea „neplăcută” a zilelor de schi.

Curele pentru întreaga familie

Curelele SkiStrap sunt complet reglabile, le puteți seta la lungimi diferite în funcție de lungimea schiului și de înălțimea schiorului. Bretelele pot fi întinse în lungime de la 66 la 120 cm. Curelele de înfășurare pentru schiuri au o lățime de 5,5 cm și sunt extensibile până la o lungime de 46 cm, astfel încât să puteți înfășura în ele atât schiurile, cât și bețele, fără nici o grijă. Schiurile pot fi purtate lateral peste umăr sau peste ambii umeri.

Calitate

Setul conține două curele SkiStrap ce pot fi purtate peste umăr. Sunt fabricate dintr-un material durabil din nylon, care este suficient de puternic pentru a rezista la greutatea schiurilor și bețelor. Curelele pentru schiuri sunt acoperite la interior cu o spumă groasă care elimină frecarea, prevenind deteriorarea și zgârieturile în timpul transportului. Eliberați-vă mâinile obosite și făceți-vă zilele de schi cât mai plăcute.

Informații suplimentare

  • EVA + nylon

  • 3,8 cm

  • 66 – 120 cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.