DriveBall, manetă universală pentru volan cu rotație la 360°

16 comentarii
evaluare 5,0/5,0

96,00 lei(-27%)

Alegeți cantitatea:

1x 96,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 82,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 72,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 5 oameni vizionează în prezent acest produs

PENTRU O MANEVRARE MAI UȘOARĂ A VOLANULUI ÎN TIMP CE MERGEȚI CU SPATELE, ATUNCI CÂND ÎNTOARCEȚI MAȘINA, SAU LA VIRAJE! Această manetă cu rulmenți permite șoferilor să vireze ușor atunci când conduc încet, la mersul înapoi și la parcare. DriveBall reduce raza de viraj a brațului atunci când întoarceți mașina și face mai ușoară conducerea cu o singură mână! Dacă aveți un braț rănit, dureri de umăr sau mobilitate redusă, DriveBall va fi indispensabil în mașina dumneavoastră.

 • Instalare ușoară
 • Rotire lină la 360° cu o singură mână
 • Conducerea precisă este simplă
 • Design durabil
 • Potrivire universală
 • Material: Plastic + silicon antiderapant
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Conducere precisă

DriveBall reduce raza de viraj a brațului atunci când întoarceți mașina și face mai ușoară conducerea cu o singură mână! Mai ales pentru șoferii începători și șoferii cu orice fel de leziune la braț sau mobilitate redusă!

Instalare ușoară

Pur și simplu montați maneta pe volan și sunteți gata de plecare!

Rotație lină la 360°

Cu această manetă manevrarea volanului în timp ce șofați va fi fără efort! Parcați mașina și conduceți în orice direcție mai ușor ca niciodată!

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Vasile B. 27 min ·
Este exact ceea ce aveam nevoie. S-a instalat în aproximativ zece secunde. Se potrivește perfect și funcționează perfect fără banda opțională. Imi place, până acum!
Comentariu Distribuiți
(13)
Sebastian D. 16 min ·
Sunt o persoană cu handicap, având probleme cu brațul drept. Îmi place acest produs, l-am prins partea stângă a volanului, chiar deasupra barei orizontale. Nu alunecă și este foarte confortabil!
Comentariu Distribuiți
(12)
Alexandra N. 29 min ·
În primul rând este maneta perfectă pentru volan. Nu necesită instrumente pentru a fi aplicat pe volan și este plat ca un disc de hochei, făcându-l practic invizibil pe volan. Ceea ce îmi place cel mai mult este că îți folosești palma pe disc pentru a simplifica manevrarea în locuri înguste.
Comentariu Distribuiți
(8)
Dumitru P. 59 min ·
Această manetă este minunată, îmi pare rău că nu am găsit-o până acum! Simplu de utilizat și de mutat la celălalt vehicul al meu. Este fermă pe poziție și super confirtabilă. Din partea mea nota 10!
Comentariu Distribuiți
(6)

Informații suplimentare

 • Plastic + silicon antiderapant

 • 10 x 8 cm

 • negru

 • O puteți șterge cu o lavetă umedă

 • Pur și simplu montați maneta pe volan și sunteți gata de plecare!

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.