EmbroideryKit, un set cu 136 de piese și alte cele mai comune accesorii pentru broderie

46 comentarii
evaluare 4,5/5,0

121,00 lei(-22%)

Alegeți cantitatea:

1x 121,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 103,00 lei/ set Economisiți 36,00 lei
Cel mai bun preț
3x 91,00 lei/ set Economisiți 90,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 10 oameni vizionează în prezent acest produs

„Începeți să creați și să combateți vremurile reci! Acest set conține toate accesoriile necesare atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență în broderie!

 • Ac automat de brodat
 • S-au adăugat cele mai comune instrumente de broderie
 • Ață de broderie în 100 de culori diferite
 • Diferite dimensiuni de ace
 • Puteți lucra diferite grosimi de broderie
 • Pentru diferite tipuri de bunuri
 • Ușor de utilizat

 • Material ac automat: plastic ABS durabil și silicagel
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Utilizare magică

Veți putea crea cele mai frumoase produse brodate într-un mod simplu și distractiv!

Un set extins

Conține totul, de la cele mai bune fire de broderie, până la diverse accesorii, care vă ajută să învățați mai ușor și să vă îmbunătățiți abilitățile de broderie.

Rezultate uimitoare

Cu doar puțină practică, veți putea crea produse minunate și unice.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Mariana C. 39 min ·
Chiar obțineți rezultate formidabile, puteți începe de la zero și puteți crea ceva frumos. Am început cu șervețele, voi trimite câteva poze pe FB.
Comentariu Distribuiți
(15)
Mirela B. 29 min ·
Cel mai mult îmi place acul, lucrez de 2 ori mai repede cu el. Am reușit să brodez un set de masă în aproximativ 1 săptămână!
Comentariu Distribuiți
(13)
Isabela I. 17 min ·
Atât de accesibil, dar totuși de înaltă calitate, trebuie să cauți și poți găsi astfel de site-uri. Sper ca Netscroll să rămână așa. Mulțumesc!
Comentariu Distribuiți
(11)

Informații suplimentare

 • plastic ABS durabil și silicagel

 • albastru – alb

 • Introduceți dispozitivul de înfilare, iar apoi introduceți firul dorit și trageți-l prin vârf până când apare pe cealaltă parte. Trageți dispozitivul de înfilare și împingeți-l prin spatele urechii cusătorului, reintroduceți firul în el și trageți-l încă o dată peste ureche. Când ați terminat, lăsați aproximativ un centimetru de fir la sfârșitul cusăturii. Când începeți să brodați, este foarte important să împingeți capul acului până la începutul părții din plastic a penei. Pentru a vă face produsele într-adevăr perfecte, acordați atenție mișcării uniforme și distanței cusăturilor. Dacă se întâmplă să greșiți, trageți firul din cusătură, frecați materialul pentru a închide orificiile cusăturii și începeți din nou.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.