FinishMaster, accesorii pentru aplicarea precisa a siliconului

46 comentarii
evaluare 4,7/5,0

99,00 lei(-51%)

Alegeți cantitatea:

1x 99,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 84,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Cel mai bun preț
3x 74,00 lei/ set Economisiți 75,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 13 oameni vizionează în prezent acest produs

Duze cu care veti umple toate golurile, colturile, marginile si rosturile, cu o precizie chirurgicala. Realizate exclusiv pentru astfel de operatiuni, deoarece detaliile privind lucrarile de constructie sunt esentiale pentru aspectul perfect si pentru munca de calitate efectuata. Sunt disponibile 14 duze de dimensiuni diferite, din otel inoxidabil, care pot fi montate pe orice tub din silicon, chit sau spuma.

 • Rosturi fine
 • Finisaje precise
 • Etansare perfecta
 • Aplicare constanta
 • Utilizare universala
 • Usor de curatat
 • Potrivite pentru toate tipurile de tuburi
 • Otel inoxidabil pentru durabilitate
 • Greutate: 60 g
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
SUNTETI PROPRIUL DUMNEAVOASTRA MESTER
Pentru toate acele sarcini ce necesita indemanare in aplicarea siliconului. Nu trebuie sa apelati la un supraveghetor sau la un expert. Chituiti si izolati totul singur cu mare precizie. Acum se pot realiza linii curate, uniforme pentru etansarea perfecta efectuata cu accesorii simple din silicon.
PENTRU UTILIZARI MULTIPLE
Pachetul contine 14 accesorii de diferite dimensiuni, adaptate tuturor operatiunilor pe care le puteti efectua. Veti primi un pachet de duze cu dimensiuni de: 5, 6, 7, 9, 19, 12, 13, 16, 20, 25, 26, 28, 30 si 35 mm. Toate duzele sunt confectionate cu precizie din otel inoxidabil si inclinate la un unghi de 45 de grade, astfel incat aplicarea va fi cu adevarat usoara si ingrijita.
INTRETINERE SI MATERIAL
Otelul inoxidabil de calitate superioara asigura longevitate, iar realizarea liniilor ingrijite permite aplicarea completa a materialului pe sticla, fante pentru usi, rosturi in baie sau orice crapaturi care va supara. Pur si simplu asezati accesoriul pe tub si fixati-l cu banda adeziva. Dupa utilizare, scoateti duza si spalati-o cu apa si sapun sau indepartati doar excesul de silicon si depozitati-o pana la urmatoarea folosire. Simplu, durabil si intotdeauna o placere.

Informații suplimentare

 • 60 g

 • otel inoxidabil

 • 5/6/7/9/10/12/13/16/20/25/26/28/30/35 mm

 • 14 accesorii diferite

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.