FlexyStar, accesoriu flexibil pentru șurubelnițe electrice și manual + set de 10 biți diferiți

19 comentarii
evaluare 4,9/5,0

Prețul inițial a fost: 119,00 lei.Prețul curent este: 92,00 lei.(-23%)

Alegeți cantitatea:

1x 92,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 78,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 69,00 lei/ set Economisiți 69,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 13 oameni vizionează în prezent acest produs

Accesoriul flexibil FlexyStar poate fi folosit cu șurubelnițele manuale sau electrice. Sporește funcționalitatea instrumentelor dumneavoastră de înșurubat, facilitează înșurubarea/dezșurubarea chiar și în locuri foarte greu accesibile. Un accesoriu flexibil pentru șurubelniță este cu siguranță un gadget necesar în orice casă, garaj sau atelier.

 • Set pentru șurubelnițe cu 11 piese
 • Se rotește sub diferite unghiuri
 • Ușurează înșurubatul/dezșurubatul chiar și în locuri greu accesibile
 • Economisiți timp și nervi
 • Materiale de bună calitate
 • Se potrivește cu toate șurubelnițele electrice sau manuale
 • Culoare: negru
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Ideal pentru locuri greu accesibile

Accesoriul flexibil FlexyStar poate fi folosit cu șurubelnițele manuale sau electrice. Sporește funcționalitatea instrumentelor dumneavoastră de înșurubat, facilitează înșurubarea/dezșurubarea chiar și în locuri foarte greu accesibile. Un accesoriu flexibil pentru șurubelniță este cu siguranță un gadget necesar în orice casă, garaj sau atelier. Economisiți timp și nervi cu accesoriul flexibil pentru șurubelnițe.

Set de 11 piese pentru șurubelniță

În plus față de accesoriul flexibil, setul mai conține un set de 10 biți diferiți pentru a vă face munca mai ușoară și mai rapidă!

Cap prindere cu magnet

Accesoriu flexibil pentru șurubenițe care vă rezolvă problemele de asamblare și reparații, chiar și în locuri greu accesibile. Bitul nu se va desprinde pentru că dispozitvul FlexyStar are cap de prindere cu magnet inclus.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Florian D. 42 min ·
Un produs foarte util! Un magazin cu produse grozave! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(8)
Victor L. 47 min ·
Chiar ajunge în cele mai greu accesibile locuri. Foarte ingenios!
Comentariu Distribuiți
(4)
Emil C. 36 min ·
Îmi place că este universal. Îl folosesc mereu și chiar mă ajută foarte mult, mai ales că ajunge în locuri foarte strâmte. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(10)
Sebastian D. 41 min ·
L-am comandat. Livrare promtă, produs de foarte bună calitate. Un magazin foarte bun! Recomand!
Comentariu Distribuiți
(15)

Informații suplimentare

 • negru

 • plastic, metal, arcuri și roți portante

 • (lungime/lățime): 19,1 / 1,4 cm

 • 55g

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.