HandyGrip, un suport pentru telefon cu funcție de reglare la 360 grade

17 comentarii
evaluare 4,3/5,0

92,00 lei(-25%)

Alegeți cantitatea:

1x 92,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 79,00 lei/ set Economisiți 26,00 lei
Cel mai bun preț
3x 69,00 lei/ set Economisiți 69,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 20 oameni vizionează în prezent acest produs

Suportul pentru telefon HandyGrip poate fi montat pe orice suprafață plană din plastic, sticlă, fier sau lemn. Instalarea este ușoară, iar suportul este potrivit pentru toate smartphone-urile. Deoarece acest suport este fabricat din cele mai bune materiale, are o durată de viață foarte mare.

 • Călătorie mai confortabilă și mai sigură
 • Prindere puternică
 • Gamă largă de aplicații
 • Fixare ușoară
 • Utilizare orizontală a telefonului
 • Compatibil cu toate smartphone-urile
 • Formă specială
 • Reutilizabil
 • Dimensiuni: 60 x 24 x 20 mm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Suport atractiv pentru telefon

Suportul pentru telefon HandyGrip poate fi atașat la orice suprafață plană din plastic, sticlă, fier sau lemn. Instalarea este ușoară, iar suportul este potrivit pentru toate smartphone-urile. Deoarece acest suport este fabricat din cele mai bune materiale, are o durată de viață foarte mare.

Conduceți în siguranță

Deoarece acest suport este potrivit pentru a fi montat pe aproape orice suprafață din mașină, îl puteți monta într-un loc în care nu vă va obstrucționa vizibilitatea asupra drumului. Puteți folosi telefonul cu un singur deget, ceea ce vă mărește atenția.

Prindere puternică

Suportul HandyGrip are cei mai buni magneți pentru prindere, care permit șofatul fără griji chiar și pe majoritatea drumurilor cu gropi.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Mihai B. 15 min ·
Îmi place designul minimalist, plus faptul că rămâne foarte ferm.
Comentariu Distribuiți
(13)
Alexandra N. 32 min ·
Livrare promptă, totul a fost ok.
Comentariu Distribuiți
(4)
Mariana C. 26 min ·
Wow, în sfârșit un suport care nu este mare…a trecut ceva timp…
Comentariu Distribuiți
(16)
Benedek T. 58 min ·
Îmi place, chiar dacă a trebuit să schimb husa telefonului pentru a îl putea folosi. Recomand cu încredere!
Comentariu Distribuiți
(5)
Claudia M. 17 min ·
Un cadou foarte bun pentru angajați. Ai noștri sunt cu toții foarte fericiți, inclusiv eu! Suportul este cu adevărat foarte bun! Mulțumim Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(8)

Informații suplimentare

 • 60 x 24 x 20 mm

 • negru-argintiu

 • metal, magnet

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.