Autocolante pentru imprimanta wireless, Labels

17 comentarii
evaluare 4,4/5,0

48,00 lei(-61%)

Alegeți cantitatea:

1x 48,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 41,00 lei/ set Economisiți 14,00 lei
Cel mai bun preț
3x 36,00 lei/ set Economisiți 36,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 12 oameni vizionează în prezent acest produs

Primești 5 role într-un pachet, ceea ce face un total de 800 de etichete! Organizează-ți bucătăria, dulapurile, sertarele sau întrerupătoarele! Autocolantele funcționează excelent și pentru etichetarea hârtiei, produselor, sertarelor sau cutiilor în diferite spații comerciale!

  • 160 de etichete pe 1 rolă
  • Pur și simplu introduceți etichetele în imprimanta de buzunar LabelPrinter
  • Etichetele sunt impermeabile
  • Nu se rup ușor
  • Puternice și durabile
  • Gamă largă de aplicații – etichetare și organizare bucătărie, sertare, produse cosmetice, plante, cabluri, întrerupătoare etc.
  • Pentru utilizare în locuința dumneavoastră sau în spații comerciale precum birouri, depozite etc.
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Informații suplimentare

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.