MagneticBand, Uimitoarea brățară magnetică pentru bricolaj

15 comentarii
evaluare 4,4/5,0

86,00 lei

Alegeți cantitatea:

1x 86,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 77,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 67,00 lei/ set Economisiți 57,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 12 oameni vizionează în prezent acest produs

Nu vi s-a întâmplat să vă fi dorit o mână în plus atunci când lucrați, pentru a vă ține lucrurile? Nu v-ați săturat să vă duceți mereu în depozit pentru diverse mărunțișuri? Cu MagneticBand veți avea la îndemână cele necesare pentru lucrarea dumneanvoastră (cuie, șuruburi, piulițe, burghie, biți, etc.), având în același timp mâinile libere.

  • Brățară magnetică pentru a avea la îndemână uneltele necesare
  • Mărime ajustabilă, se potrivește oricui
  • O mână suplimentară pentru meșterii iscusiți
  • Poate susține burghie, șuruburi, biți și orice alte scule de dimensiuni reduse
  • Material: 100% 1680 D Poliester balistic
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
O mână de ajutor
MagneticBand este precum o mână în plus la activitățile de bricolaj! Puteți prinde, în siguranță, orice piese și unelte de dimensiuni reduse, chiar pe încheietura mâinii, având astfel mâinile libere! Nu mai este nevoie să mergeți mereu în depozit pentru diverse mărunțișuri, cu MagneticBand le veți avea la îndemână!
Mărime ajustabilă, se potrivește oricui
MagneticBand este fabricată să se potrivească pentru toate dimensiunile încheieturilor, atât pentru bărbați cât și pentru femei. Se poate regla foarte ușor și este gata de folosit imediat după fixare! Echipată cu magneți foarte puternici, MagneticBand, poate ține în siguranță orice fel de unelte de mici dimensiuni, cât și materiale gen, cuie, șuruburi, burghie, etc.!

Informații suplimentare

  • 100% 1680 D Poliester balistic

  • Negru

  • 350mm x 90mm x 10mm

  • 100 g

  • 1x Bandă magnetică

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.