Oțel Disc de tăiat lemn, CarvingBlade

33 comentarii
evaluare 4,0/5,0

98,00 lei(-18%)

Alegeți cantitatea:

1x 98,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 83,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Cel mai bun preț
3x 73,00 lei/ set Economisiți 75,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 8 oameni vizionează în prezent acest produs

CarvingBlade, discul pentru șlefuirea lemnului este un accesoriu special pentru polizorul unghiular, ce poate fi folosit pentru sculptură, fălțuire, sau lucrări similare. Pur și simplu atașați acest disc pentru lemn la polizorul unghiular și ușurați-vă munca.

  • Disc de calitate pentru polizorul unghiular
  • Potrivit pentru toate esențele de lemn
  • Se potrivește tuturor tipurilor de polizoare unghiulare
  • Ascuțit și precis
  • Material de înaltă calitate și durabil
  • Dimensiuni: diametru disc: 65mm, diametru ax prindere: 16mm.
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Accesoriu indispensabil pentru lucrul în lemn

CarvingBlade, discul pentru șlefuire în unghi este un accesoriu special pentru polizorul unghiular folosit pentru sculptură, fălțuire sau lucrări similare. Pur și simplu atașați acest disc pentru lemn la polizorul unghiular și ușurați-vă munca.

Prelucrarea lemnului fără efort

Îmbunătățiți-vă tehnica de prelucrare a lemnului și realizați lucrări complexe fără efort. Cu acest accesoriu pentru polizorul unghiular puteți chiar modela și netezi lemnul brut!

Instalare ușoară

Pur și simplu atașați accesoriul de tăiere la polizorul unghiular conform instrucțiunilor de montaj și ușurați-vă munca.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Benedek T. 21 min ·
Discul este foarte bun! Am în atelier 3 polizoare unghiulare de diferite mărimi și pot monta acest disc la toate aceastea. Este minunat! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(15)
Dumitru P. 42 min ·
Mi-a depășit așteptările! Un disc de foarte bună calitate!
Comentariu Distribuiți
(11)
Emil C. 59 min ·
Livrare promtă, produs de foarte bună calitate! Vă recomand cu încredere! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(5)
Florian D. 45 min ·
Sunt foarte mulțumit de această achiziție. Taie lemnul perfect!
Comentariu Distribuiți
(10)
Victor L. 57 min ·
Vă mulțumesc că m-ați ajutat la achiziționarea acestui produs! Amabili și profesioniști! Aveți produse de caliatet! Mulțumesc frumos Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(4)

Informații suplimentare

  • diametru disc: 65mm, diametru ax prindere: 16mm.

  • oțel

  • Înainte de utilizare asigurați-vă că produsul este instalat și atașat corect. Folosiți acest dispozitiv numai cu echipamente adecvate (polizor unghiular). Atunci când folosiți acest produs, asigurați-vă că persoanele din jur sunt la o distanță sigură. Pentru siguranța dumneavoastră purtați echipament de protecție: mănuși de protecție, mască, ochelari de protecție, protecție auditivă. Citiți instrucțiunile polizorului unghiular pentru sfaturi suplimentare înainte de montarea acestui dispozitiv.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.