SkiStrap, Bretea pentru transportul schiurilor

11 comentarii
evaluare 4,2/5,0

Prețul inițial a fost: 119,00 lei.Prețul curent este: 84,00 lei.(-29%)

Alegeți cantitatea:

1x 84,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 72,00 lei/ set Economisiți 24,00 lei
Cel mai bun preț
3x 63,00 lei/ set Economisiți 63,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 10 oameni vizionează în prezent acest produs

Doriți să vă fie mai ușor să transportați schiurile după o zi grea de schiat? Vă crăpați după o plimbare lungă cu schiurile pe umăr? Cu bretelele SkiStrap, puteți înfășura ușor schiurile și bețele în bretele căptușite și să le conectați pe umăr. Acestea sunt potrivite pentru schiorii adulți și copii, deoarece sunt complet flexibile și pot fi ajustate la lungimea potrivită în funcție de mărimea dumneavoastră.

  • Transport mai ușor al schiurilor și bețelor
  • Eliberați-vă mâinile obosite
  • Bretele căptușite
  • Lungime ajustabilă
  • Pentru adulți și copii
  • Pachetul include: 2 bretele pentru schi
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Fără griji la schi

După o zi lungă de schi, vă găsiți adesea folosind ultimele atomi de putere pentru a transporta schiurile și bețele de la stațiunea de schi până la mașină? Le purtați pe umărul dureros și spatele, umărul, gâtul și capul vă dor în consecință? Copiii vă tot bârfesc și se plâng că nu pot purta atât schiurile, cât și bețele în același timp? Puneți capăt acestei serii de evenimente nefericite, cumpărați bretelele SkiStrap pentru transportul schiurilor pe umăr și bucurați-vă de pârtiile albe fără griji, deoarece v-ați ocupat de partea "incomodă" a zilelor dumneavoastră de schi.

Benzile pentru întreaga familie

Bretelele SkiStrap sunt complet ajustabile, pot fi setate la diferite lungimi în funcție de lungimea schiurilor și înălțimea schiorului. Bretelele pot fi întinse de la 66 până la 120 cm în lungime. Bretelele SkiStrap au o lățime de 5,5 cm și se întind până la 46 cm în lungime, astfel încât să puteți înfășura atât schiurile, cât și bețele în ele fără nicio grijă. Schiurile pot fi purtate pe umăr, pe lateral, sau pe tors, astfel încât schiurile să fie în spate.

Calitate

Setul include două bucăți de bretele SkiStrap pentru transportul schiurilor pe umăr. Acestea sunt fabricate dintr-un material nylon durabil, suficient de rezistent pentru a susține greutatea schiurilor și a bețelor. Înfășurăturile pentru schi sunt acoperite pe interior cu o spumă groasă rezistentă la frecare, pentru a preveni deteriorarea și zgârieturile atunci când sunt purtate. Eliberați-vă mâinile obosite și faceți excursiile la schi și mai plăcute.

Informații suplimentare

  • 2 bretele pentru schi

  • EVA + nylon

  • 3,8 cm

  • 66 – 120cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.