Smartwatch, un ceas inteligent cu multe funcții

50 comentarii
evaluare 5,0/5,0

119,00 lei(-23%)

Alegeți cantitatea:

1x 119,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 102,00 lei/ set Economisiți 34,00 lei
Cel mai bun preț
3x 90,00 lei/ set Economisiți 87,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 18 oameni vizionează în prezent acest produs

SmartWatch se conectează la toate smartwatch-urile prin Bluetooth. Te va notifica despre apeluri, mesaje, întâlniri, etc. Poți de asemenea să controlezi muzica, să setezi un alarmă sau chiar să îți găsești telefonul pierdut prin conexiunea la telefonul tău.

 • Ceas inteligent cu numeroase funcții
 • Extrem de ușor și confortabil de purtat
 • Curea de silicon prietenoasă cu pielea
 • Compatibil cu dispozitive Android și IOS
 • Design universal, potrivit pentru bărbați și femei
 • Pachetul conține: 1x smartwatch, 1x cablu de încărcare USB
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Design modern și tehnologie de ultimă oră

SmartWatch se conectează la toate smartphone-urile (sisteme de operare Android și iOS) prin Bluetooth. Ceasul te va notifica despre orice schimbări importante, cum ar fi apeluri, mesaje și întâlniri, etc. Poți de asemenea să controlezi muzica, să setezi un alarmă sau chiar să îți găsești telefonul pierdut prin conexiunea la telefonul tău.

Multe funcții

Smartwatch-ul se mândrește cu multe funcții cum ar fi numărarea pașilor, măsurarea calității somnului, ceas deșteptător, cronometru, calculator, memento, ascultare muzică, etc.

Ideal pentru activități sportive

SmartWatch este un instrument deosebit de grozav pentru urmărirea activității tale sportive și efortului de exercițiu, și te reamintește când ai stat prea mult pe scaun pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele sportive și de exercițiu.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Claudia M. 51 min ·
Sunt foarte mulțumit de ceas, este cu adevărat de calitate. Nici nu mai port telefonul cu mine când merg la antrenament, ceea ce este minunat! Bateria este foarte puternică, cureaua este de bună calitate. Toate complimentele!
Comentariu Distribuiți
(11)
Vasile B. 42 min ·
Am comandat 2 ceasuri, unul pentru mine și unul pentru fratele meu. Suntem amândoi foarte mulțumiți! Îmi amintește uimitor de Apple Watch haha top!!! 😊😊
Comentariu Distribuiți
(9)
Elena V. 24 min ·
Ceasul funcționează perfect. Îl explorez de 2 zile și încă nu am descoperit toate funcțiile 😊
Comentariu Distribuiți
(9)
Sebastian D. 40 min ·
livrare rapidă și un ceas de foarte bună calitate!
Comentariu Distribuiți
(8)
Mihai B. 40 min ·
Îmi plac destul de mult funcțiile sportive. Bateria durează mult timp de asemenea! Recomand să cumpărați, evaluare 10/10!
Comentariu Distribuiți
(5)

Informații suplimentare

 • 1x smartwatch, 1x cablu de încărcare USB

 • 4.4 x 3.8 x 1.1 cm

 • Negru

 • apelare (prin bluetooth), monitorizare ritm cardiac, funcție anti-pierdere, contor calorii, calculator, pedometru, măsurător distanță, alertă de stat prea mult pe scaun, calitatea somnului, alerte apeluri, alarmă, sms și alte alerte (tabletă, întâlnire, etc.) cu vibrație, agendă, alerte pentru notificări Facebook, Twitter, etc., funcție fotografie, ascultare muzică, design cadran la alegere.

 • Ceasul este rezistent la apă – certificat IP67 (rezistent la pătrunderea prafului, nisipului și altor particule mici). Poate fi folosit în timp ploios și pentru spălarea mâinilor (aveți grijă să nu stropiți cu apă fierbinte pe el). Totuși, nu este potrivit pentru baie sau duș sau pentru scufundări.

 • Chip: MTK2502; Ecran tactil LCD de 1.54” și buton; Rezoluție ecran: 240 x 240; Versiune Bluetooth: 4.0; Compatibil cu dispozitive Android și IOS, Capacitate baterie: 210mAH, Timp de așteptare: 5-7 zile

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.