SwapPliers, clește universal 5 în 1

41 comentarii
evaluare 5,0/5,0

89,00 lei(-28%)

Alegeți cantitatea:

1x 89,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 80,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 75,00 lei/ set Economisiți 42,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 13 oameni vizionează în prezent acest produs

Într-o carcasă compactă, practică, obțineți un clește și 5 atașamente diferite – clește clasic, tăietor de tablă, dispozitiv de dezizolare cablu electric, clește de sertizare și tăietor diagonal. Schimbați rapid și ușor atașamentele oricând doriți și adaptați cleștii la locul de muncă!

 • 5 atașamente diferite pentru o unealtă – clește clasic, tăietor de tablă, dispozitiv de dezizolare cablu electric 10-22, clește de sertizare 10-22 și clește diagonal
 • Husă de transport compactă pentru a vă depozita uneltele
 • Cleștele clasic este instrumentul perfect pentru a prinde sau îndoi o varietate de materiale
 • Foarfecele pentru tablă vor face treaba cu precizie și în siguranță
 • Dispozitivul de dezizolare facilitează îndepărtarea izolației, pregătirea conectorilor și efectuarea reparațiilor la instalațiile electrice
 • Cleștele de sertizare vă permit să faceți diferite conexiuni în siguranță
 • Cleștele diagonal este o necesitate atunci când tăiați cabluri întregi și alte materiale
 • Set extrem de practic
 • Tot ce aveți nevoie pentru o varietate de sarcini în interiorul și în afara casei
 • Alegerea perfectă pentru profesioniști și amatori deopotrivă
 • Adaptoare ușor de schimbat
 • Setul conține: 1x braț clește, 5x atașamente (cap clește clasic, tăietor tablă, cap clește dezizolat cablu electric 10-22, cap clește de sertizare 10-22 și cap clește diagonal)
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

5 clești într-o singură unealtă - clește clasic, clește de tăiat tabla, clește de dezizolat, clește de sertizare și clește în diagonală!

Atașamente foarte ușor de schimbat.

O alegere excelentă pentru instalații electrice și alte sarcini casnice.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Gheorghe B. 58 min ·
Practic. Le folosesc în mod regulat când lucrez pentru clienți. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(15)
Florian D. 34 min ·
foarte practic și util în orice casă Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)
Victor L. 36 min ·
Recomand cu încredere, calitate excelentă. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(6)

Informații suplimentare

 • 1x braț clește, 5x atașamente (cap clește clasic, tăietor tablă, cap clește dezizolat cablu electric 10-22, cap clește de sertizare 10-22 și cap clește diagonal)

 • metal

 • Aproximativ 20 cm

 • Pur și simplu înlocuiți atașamentul trăgându-l în afară. Strângeți brațele cleștelui odată ce atașamentul a fost introdus. Cleștele clasic este instrumentul perfect pentru prinderea sau îndoirea diferitelor materiale. Foarfecele pentru tablă vor tăia tabla cu precizie și în siguranță. Atașametul pentru dezizolare facilitează îndepărtarea izolației, pregătirea conectorilor și efectuarea reparațiilor la instalațiile electrice. Cleștele de sertizare vă permite să faceți diferite conexiuni în siguranță. Cleștele diagonal sunt o necesitate atunci când tăiați cabluri întregi și alte materiale.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.