TipsDIY, cap rezervă pentru instrumentul CraftTool (set 2 bucăți)

14 comentarii
evaluare 5,0/5,0

Prețul inițial a fost: 66,00 lei.Prețul curent este: 31,00 lei.(-53%)

Alegeți cantitatea:

1x 31,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 30,00 lei/ set Economisiți 2,00 lei
Cel mai bun preț
3x 25,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 13 oameni vizionează în prezent acest produs

Sunteți pasionat de creații? Vă oferim un set suplimentar cu 2 capete rezervă pentru creații frumoase si precise la un preț special.

  • Materiale de calitate ce vor rezista un timp îndelungat
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Informații suplimentare

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.