ViewCamera, cameră de supraveghere în formă de bec

43 comentarii
evaluare 4,9/5,0

Prețul inițial a fost: 203,00 lei.Prețul curent este: 168,00 lei.(-17%)

Alegeți cantitatea:

1x 168,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 143,00 lei/ set Economisiți 50,00 lei
Cel mai bun preț
3x 126,00 lei/ set Economisiți 126,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 8 oameni vizionează în prezent acest produs

Camera de supraveghere permite 2 moduri de utilizare – monitorizare live prin telefon și funcționare automată, atunci când camera detectează mișcare și înregistrează automat, trimițând o alertă!

 • Bec și cameră de supraveghere într-un singur produs
 • Acest bec cu cameră de supraveghere are o montură standard
 • Se montează cu ușurință la o plafonieră, aplică, lampă de birou, etc.
 • Camera poate fi controlată printr-o aplicație de pe telefon
 • Vizualizați ceea ce se întâmplă în încăpere și orientați camera din aplicație
 • Operare automată – când camera detectează mișcare, aplicația salvează automat înregistrarea
 • Primiți o alertă pe telefon când este detectată mișcare
 • Camera se poate roti la 360° pe orizontală și la 90° pe verticală
 • Înregistrare day/night
 • Conversație audio în timp real – este dotată cu difuzor și microfon
 • Monitorizare live prin telefon – de ex. camera copilului, ce se întâmplă în casă când sunteți plecat, cine sună la ușă etc.
 • Rezistentă la apă – potrivită și pentru exterior
 • Dimensiune: 15 x 6.5 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Funcționare automată – atunci când detectează mișcare, salvează videoclipul în aplicație și trimite o alertă pe telefon!

Monitorizare live – puteți monitoriza ceea ce se întâmplă în încăpere prin intermediul aplicației de pe smartphone, de ex. copilul când doarme, copii care se joacă, ce se întâmplă în birou sau apartament când nu sunteți acasă!

Camera se rotește la 360° pe orizontală și la 90° pe verticală - puteți roti camera prin intermediul telefonului și se va roti automat atunci când detectează mișcare!

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Benedek T. 55 min ·
Un produs minunat, și fără cabluri, pur și simplu instalați acolo unde este și becul! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(5)
Mihai B. 31 min ·
Sunt foarte mulțumit de această achiziție! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)
Victor L. 49 min ·
O cameră foarte bună! Recomand! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)
Alexandra N. 54 min ·
Funcționează perfect, o recomand tuturor celor cărora le place să-și țină casa sub control Comment's image
Comentariu Distribuiți
(13)

Informații suplimentare

 • 15 x 6.5 cm

 • Rezoluție HD 1080; obiectiv de 3, 6 mm; Senzor CMOS; modul IR de noapte; acceptă iOS și Android; aplicația YI IoT; alimentare 110 – 240 V; Putere <5W

 • Introduceți cardul SD (nu este inclus) în cameră. Conectați camera la smartphone. Descărcați aplicația YI IoT și urmați instrucțiunile din aplicație. Aplicația vă permite să monitorizați acțiunea live în fața camerei și să mutați camera în toate cele 4 direcții (stânga, dreapta, sus, jos) prin intermediul aplicației. De asemenea, aplicația salvează automat înregistrarea pe telefon atunci când camera detectează mișcare. Primiți o alertă pe telefon când camera detectează mișcare. Când camera detectează mișcare, salvează automat filmările în aplicație și veți primi o alertă. Puteți vizualiza videoclipul în aplicație așa cum este stocat pe cardul SD. Sau, dacă utilizați iOS, îl puteți seta și să stocheze videoclipuri în Cloud. Camera și aplicația permit, de asemenea, comunicarea audio bidirecțională. Produsul ViewCamera acceptă înregistrarea de noapte și de zi. Are capacitatea de a detecta automat mișcarea și de a vă alerta pe telefon. Produsul acceptă, de asemenea, conectivitate wireless și conversație audio bidirecțională în timp real. Un card SD de 32 GB este recomandat pentru 4 – 8 zile, 64 GB este suficient pentru 8 – 12 zile și 128 GB este suficient pentru 12 – 20 de zile.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.