WebStar, cameră web full HD cu microfon încorporat

42 comentarii
evaluare 4,9/5,0

Prețul inițial a fost: 169,00 lei.Prețul curent este: 120,00 lei.(-29%)

Alegeți cantitatea:

1x 120,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 102,00 lei/ set Economisiți 36,00 lei
Cel mai bun preț
3x 90,00 lei/ set Economisiți 90,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 18 oameni vizionează în prezent acest produs

În aceste momente când suntem nevoiți să lucrăm de acasă, când învățământul este la distanță, când suntem nevoiți să stăm departe de cei dragi, camera web este necesară! WebStar îți oferă tot ce ai nevoie pentru business, sau home use, cu microfon premium încorporat și o rezoluție full HD!

 • Rezoluție full HD, 12.0M pixeli
 • Microfon încorporat, sunet de bună calitate
 • Conectare simplă cu cablu USB
 • Funcționează cu toate sistemele de operare
 • Rotație la 3600
 • Posibilitate de ajustare unghi deschidere pâna la 300
 • Pachetul include: 1x WebStar
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Dispozitivul esențial pentru munca de acasă sau învățământul la distanță
În aceste momente când suntem nevoiți să lucrăm de acasă, când învățământul este la distanță, când suntem nevoiți să stăm departe de cei dragi, camera web este necesară! WebStar îți oferă tot ce ai nevoie pentru business, sau home use, cu microfon premium încorporat și o rezoluție full HD!
Întâlniri și învățământ la distanță full HD
WebStar vă oferă rezoluție full HD și culori reale cu 12.0M pixeli! Asigurați transmisie perfectă a imaginii și sunetului în timpul întâlnirilor online sau învățării la distanță!
Ușor de folosit
Pur și simplu conectați cablul USB în portul USB al computerului, și camera este gata de folosit! WebStar este potrivită atât pentru laptopuri cât și pentru desktopuri și funcționează pe toate sistemele de operare!

Informații suplimentare

 • 1x WebStar

 • 63g

 • 70 x 50,7 x 44 mm

 • Funcționează cu toate sistemele de operare (from Windows XP, till Windows 10, Max Os, Linux, etc).

 • Skype, WhatsApp, Messenger, Telegram, WeChat, QQ, Zoom, lecții online, etc.

 • Rată de refresh: 30frames/s, Video format: AVI, Tip senzor: 2 mega Cmos, Codare: Mpeg, Rezoluție: 1920 x 1080 (full HD), Foto format: BMP, Focus: 20 mm+, Lentile: 4G, Unghi vizualizare: 900, 720, 530, Distorsiune: 0%, Temperaturi funcționare: -200 la +700C, Microfon: încorporat cu filtru de eliminare zgomote fundal, Frecvență: 50, 60 Hz, USB: USB 2.0, Drivere: plug and play, Rotații: 3600 (H)/ 300 (V), lungime cablu: 140 cm.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.