CakeMaster, set de accesorii pentru decorarea torturilor

28 comentarii
evaluare 4,9/5,0
119.00 lei 49 lei

Alegeți cantitatea:

1x 119,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 99,00 lei/ set Economisiți 40,00 lei
Cel mai bun preț
3x 89,00 lei/ set Economisiți 90,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 5 oameni vizionează în prezent acest produs

Creați cu ușurință brioșe unice și delicate! Fie că sunteți expert sau doar un simplu pasionat de cofetărie, acest set, CakeMaster, nu ar trebui să lipsească din bucătăria dumneavoastră. Cu ajutorul acestor accesorii veți face modele unice, care îi va lăsa cu gura căscată pe oaspeții dumneavoastră! Cu ajutorul cuplelor din plastic și a pungilor pentru poșat din pachet, veți creea cele mai frumoase torturi!

 • Design delicat realizat cu ușurință
 • 8 duze de dimensiuni diferite
 • Un accesoriu necesar în orice bucătărie
 • Potrivit pentru bucătari amatori sau profesioniști
 • Setul conține cuple din plastic și pungi de poșat
 • Dimensiuni: 3,7 x 2,5 x 4,3 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Ușor de folosit și de manevrat

Doar cu o simplă apăsare asupra pungii de poșat și puteți crea prăjiturele minunate și torturi unice. Cupla din plastic refolosibilă vă va permite să schimbați cu ușurință modelele dorite. Aceste dispozitive sunt fabricate din materiale de calitate alimentară, sigure și netoxice.

Reutilizabil și rezistent

Accesorile sunt fabricate din oțel inoxidabil rezistent, care nu ruginește, pentru a fi folosite ani la rând. Toate piesele sunt confecționate fără a fi sudate. Excelente pentru începători cât și pentru cofetari profesioniști.

Modele complexe cu stil

Cu aceste duze creative se pot creea orice fel de prăjituri personalizate, torturi, brioșe, fursecuri și multe altele. Duzele nu prezintă vârfuri sau margini ascuțite, astfel încât vă puteți bucura alături de copii dumneavoastră de crearea celor mai frumoase deserturi.

Informații suplimentare

 • 3,7 x 2,5 x 4,3 cm

 • oțel inoxidabil model 304

 • 8 duze pentru decorarea prăjiturilor, 1 x adaptor, 10 pungi de
  patiserie pentru poșat, 2 x cuple de plastic, 1 x periuță de curățat.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.