GarlicSmasher, presă pentru usturoi sau ghimbir

41 comentarii
evaluare 4,0/5,0

Prețul inițial a fost: 109,00 lei.Prețul curent este: 92,00 lei.(-16%)

Alegeți cantitatea:

1x 92,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 79,00 lei/ set Economisiți 26,00 lei
Cel mai bun preț
3x 69,00 lei/ set Economisiți 69,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 19 oameni vizionează în prezent acest produs

Zdrobiți usturoiul sau ghimbirul în doar câteva secunde! Presa de usturoi GarlicSmasher va deveni un instrument indispensabil în bucătăria ta, deoarece este foarte convenabil și ușor de folosit. Presa poate fi curățată foarte simplu sub jetul de apă, sau la mașina de spălat vase. Este fabricată din materiale sigure pentru utilizarea în bucătărie și este foarte rezistentă.

 • Zdrobire rapidă și puternică a usturoiului sau ghimbirului
 • Oțel inoxidabil de calitate superioară
 • Rezistent la coroziune
 • Se poate spăla la mașina de spălat vase
 • Convenabil și ușor de depozitat
 • Fără mirosuri neplăcute pe degetele dumneavoastră
 • Economisiți timp în bucătărie
 • Material: Oțel inoxidabil + silicon de calitate superioară
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Zdrobiți usturoi cu un efort minim în doar câteva secunde
Presa de usturoi GarlicSmasher va deveni un instrument indispensabil în bucătăria ta, deoarece este foarte util și ușor de folosit. Este fabricat din materiale sigure și este rezistent la coroziune.
Ușor de folosit
Puteți zdrobi ușor și rapid usturoiul sau ghimbirul. Pur și simplu așezați usturoiul pe suprafața de lucru și rotiți presa înainte – înapoi. Usturoiul reține cele mai active ingrediente, dacă este consumat imediat după tăiere.
Material de calitate
Această presă de usturoi este fabricată din oțel inoxidabil durabil și un mâner ergonomic din silicon de calitate superioară. Aceste materiale sunt sigure pentru utilizare în bucătărie.

Informații suplimentare

 • Oțel inoxidabil + silicon de calitate superioară

 • Negru

 • 10 x 5 x 7 cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.