HomeMadePasta, un set pentru paste de casă

17 comentarii
evaluare 4,5/5,0

98,00 lei(-42%)

Alegeți cantitatea:

1x 98,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 84,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 74,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
14 zile pentru retur sau rambursare preț 15 oameni vizionează în prezent acest produs

Gustul pastelor de casă nu poate fi comparat cu cele ambulate din comerț. Farmecul constă și în faptul că pot fi modelate sau colorate cu diferite alimente, după dorința dumneavoastră. Cu acest set, veți face până la 5 modele de paste diferite, ușor și rapid!

 • Preparați cele mai bune paste de casă
 • 5 accesorii pentru modele diferite de paste, spaghete, tăiței, etc
 • Suprafață lustruită în oglindă – previne acumularea de resturi de alimente
 • 100% materiale sigure, fără BPA
 • Set multifuncțional, pregătire rapidă
 • Ușor de curățat
 • Pachetul conține: 1 x set pentru paste de casă și 5 accesorii diferite
Return advantage icon 14 zile pentru retur sau rambursare preț
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Preparați paste proaspete acasă
Pastele de casă reprezintă cea mai bună calitate și cele mai bune cunoștințe despre ce ingrediente puteți folosi. Pastele proaspete, de casă, fac parte din calitatea vieții dumneavoastră zilnice. Au un gust mult mai bun decât cele ambalate, compacte și făcute să satisfacă gustul propriu.
5 accesorii diferite
Setul HomeMadePasta constă dintr-un dispozitiv presă și 5 modele diferite pentru paste precum: spaghete subțiri sau groase, tăiței de casă, etc.
Calitate foarte bună
Acest set este confecționat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, iar tehnica de lustruire folosită a suprafeței permite o curățare cât mai ușoară.

Informații suplimentare

 • 1 x set pentru paste de casă și 5 accesorii diferite

 • Argintiu

 • oțel inoxidabil

 • 700 g

 • 135 x 60 x 90 x 135 (conform imaginii)

 • Pastele sunt preparate, în principal, din făină de grâu și ouă. De asemenea, se pot face paste folosind mălai, făină de orez, făină de castanet, făină de hrișcă, făină integrală cu sau fără ouă. Prin adăugarea de condimente și ierburi puteți creea mai multe variante de paste precum: paste cu chili, paste cu ciuperci, paste cu ciocolată. Adăugând în compoziție pulbere de roșii sau spanac, veți face paste colorate, care vor arăta interesant, mai ales pentru cei mici.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.