KitchenOrganizer, suport practic pentru vasele din bucătărie

28 comentarii
evaluare 4,1/5,0

122,00 lei(-12%)

Alegeți cantitatea:

1x 122,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 104,00 lei/ set Economisiți 36,00 lei
Cel mai bun preț
3x 92,00 lei/ set Economisiți 90,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 14 oameni vizionează în prezent acest produs

De multe ori se întâmplă ca vasele neordonate din sertare sau de pe rafturi să ocupe foarte mult spațiu, sau să nu găsești ceea ce cauți atunci când ai nevoie. Organizatorul pentru vase va rezolva toate aceste probleme – toate farfuriile și vasele din bucătărie vor fi depozitate într-un singur loc, astfel încât să le aveți mereu la îndemână.

  • Suport inovator pentru vase
  • Suport flexibil și multifunctional
  • Ușor de montat
  • Suport de calitate și robust
  • Sertare ordonate și organizate
  • Dimensiuni: 54 x 15 x 10 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Soluție inovatoare și simplă pentru depozitarea vaselor

Ți se întâmplă și ție ca vasele nearanjate să ocupe prea mult spațiu în sertare sau pe rafturi și să nu găsești capacul sau farfuria atunci când le cauți? KitchenOrganizer va rezolva această problemă – toate farfuriile și celelalte ustensile vor fi depozitate într-un singur loc, așa că le veți avea mereu la îndemână.

Suport practic pentru sertare organizate

Designul unic al suportului KitchenOrganizer vă permite să depozitați diverse farfurii, capace și alte ustensile de bucătărie, astfel încât sertarul dumneavoastră să fie întotdeauna ordonat, îngrijit și organizat. Suportul KitchenOrganizer protejează vasele dumneavoastră, așa că le veți putea folosi un timp îndelungat.

Design de foarte bună calitate și montare ușoară

Designul modern al acestui suport se va potrivi în orice bucătărie. Este fabricat din plastic ABS de înaltă calitate, durabil, ușor de întreținut și montat. Instalarea durează doar câteva secunde și sunteți gata pentru a îl folosi!

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Mariana C. 31 min ·
În sfârșit vasele mele sunt ordonate! Un produs foarte, foarte util. Recomand cu încredere! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)
Dumitru P. 36 min ·
Soția mea nu avea mereu timp să aranjeze vasele. De când am achiziționat aceste suporturi, totul este în ordine. Foarte bun!
Comentariu Distribuiți
(6)
Claudia M. 42 min ·
Îmi place că este foarte flexibil și puteți pune totul după cum doresc. Un produs foarte util. Mulțumesc Netscroll! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(5)
Alexandra N. 35 min ·
Livrare promptă, produs de calitate. Foarte mulțumită de achiziție, cu siguranță voi mai comanda o bucată pentru fiica mea.
Comentariu Distribuiți
(4)
Florian D. 21 min ·
Cel mai bun suport pentru bucătărie! Nota 10 din partea mea! Nota 10 și pentru Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(12)

Informații suplimentare

  • 54 x 15 x 10 cm

  • ABS

  • Negru

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.