Mașină multifuncțională de tăiat legume, MultiCutt

17 comentarii
evaluare 4,7/5,0

170,00 lei

Alegeți cantitatea:

1x 170,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 160,00 lei/ set Economisiți 20,00 lei
Cel mai bun preț
3x 146,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 5 oameni vizionează în prezent acest produs

Elementul esențial care ți-a lipsit până acum din bucătărie! Cu ajutorul lui vei tăia, felia și răzui orice aliment / produs – fructe, legume sau brânzeturi – ca un adevărat profesionist. Cu MultiCutt vei felia mai sigur, mai rapid, mai simplu! Preparați mâncăruri sănătoase pentru familia dumneavoastră într-o clipită!

 • Feliere rapidă și ușoara
 • Grosime reglabilă
 • 3 accesorii pentru feliere, măcinare brută și măcinare fină
 • Se poate spăla în mașina de spălat vase
 • Fabricată din material ”non toxic”
 • Nu necesită sursă de electricitate
 • Puteți răzui/măcina legume, nuci, alune, usturoi, salate…
 • Material: ABS plastic termo rezistent
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Rapid și ușor de feliat
MultiCutt, mașina multifuncțională de feliat/măcinat, permite reglarea grosimii de feliere iar discul rotativ permite selectarea lamei potrivite pentru fiecare operație. Cu MultiCutt nu mai este nevoie să schimbați lamele! Printr-o simplă rotire a discului puteți alege modul de feliere dorit.
Design pentru siguranța dumneavoastră
Mâner de siguranță pentru împingerea alimentelor, pentru o tăiere stabilă și protecția degetelor dumneavoastră. Este prevăzută cu protecție pentru lamele de tăiat și un suport de cauciuc rezistent la alunecare pentru a preveni accidentele. Răzătoarea MultiCutt este confecționată din material plastic ABS non toxic, cauciuc și oțel inoxidabil, produse ecologice care nu altereaza gustul preparatelor.
Aprobată de FDA SUA, nu conține BPA, sigur de folosit și ușor de întreținut
Cadrul robust și lamele din oțel inoxidabil sunt concepute să reziste. Uitați de răzătoarele ieftine din plastic. Aceasta le va întrece pe toate! Fabricată din plastic dur rezistent și oțel inoxidabil. Proiectată și fabricată conform celor mai înalte standarde de performanță, se poate demonta foarte simplu, ocupă foarte puțin spațiu și de asemenea se poate spăla la mașina de spălat vase.

Informații suplimentare

 • ABS plastic termo rezistent

 • 852 g

 • 26 x 24 x 12,70 cm

 • 1x Răzătoare, 3x Accesorii pentru feliat și măcinat, 1x Manual de utilizare

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.