MotivationalBottle, sticlă de apă cu mesaje motivaționale și marcaje temporale (1000mL)

43 comentarii
evaluare 4,7/5,0

Prețul inițial a fost: 133,00 lei.Prețul curent este: 99,00 lei.(-26%)

Alegeți cantitatea:

1x 99,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 90,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 85,00 lei/ set Economisiți 42,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 14 oameni vizionează în prezent acest produs

Faceți parte din categoria celor care consumă prea puțină apă zilnic? Ca atare, sticla MotivationalBottle este soluția perfectă pentru dumneavoastră, deoarece are mesaje motivaționale care vă încurajează să beți și marcaje de timp pentru a ști cantitatea de apă consumată pe toată perioada zilei.

  • O sticlă inovatoare care încurajează consumul de apă
  • Mesaje motivaționale și marcaje de timp
  • Material de calitate, fără BPA
  • Design practic și modern
  • Cordon pentru transport simplu
  • Culoare: roz-albastru
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

O sticlă care vă încurajează să beți apă

Sticla motivațională MotivationalBottle are mesaje motivaționale scrise pe lateral, care vă încurajează să beți suficientă apă, de care corpul dumneavoastră are nevoie pentru a funcționa normal. De asemenea, are marcaje de timp care ne permit să distribuim în mod egal băutura pe tot parcursul zilei.

Mesaje motivaționale și marcaje de timp

Cu o sticlă de calitate și proiectată modern, apa va deveni băutura ta preferată! Mesajele motivaționale și marcajele de timp vă vor încuraja să beți mai multă apă zilnic.

Fără BPA

Sticla este proiectată ergonomic și este fabricată din tritan durabil, care nu conține BPA și este complet sigură. Apa va fi curată, fără substanțe chimice și fără gust de plastic.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Isabela I. 25 min ·
Una din cele mai bune achiziții din ultima vreme. Această sticlă mă motivează să beau o cantitate mai mare de apă decât de obicei. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(9)
Elena V. 47 min ·
În sfârșit beau mai multă apă! ☺ Comment's image
Comentariu Distribuiți
(11)
HIlda H. 41 min ·
Această sticlă este cu adevărat motivațională...verific mereu ce cantitate de apă am băut! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(8)
Sebastian D. 43 min ·
Am achiziționat această sticlă pentru o prietenă și a fost foarte încântată. O poartă mereu cu ea. Achiziție excelentă! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(4)
Daniela P. 53 min ·
Obișnuiam să beau 1-2 pahare de apă pe zi. De când am aceeastă sticlă beau mai mult de 2L de apă zilnic. Este o sticlă foarte bună! O recomand tuturor! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(10)
Claudia M. 51 min ·
Sticla este de foarte bună calitate, foarte ușor de spălat! Nota 10 din partea mea!
Comentariu Distribuiți
(15)

Informații suplimentare

  • roz-albastru

  • tritan fără BPA

  • Se recomandă spălatul manual

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.