MultiSlicer, răzătoare multifuncțională cu suport ergonomic antiderapant și 3 lame diferite

19 comentarii
evaluare 4,7/5,0

112,00 lei(-24%)

Alegeți cantitatea:

1x 112,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 96,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 84,00 lei/ set Economisiți 84,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 16 oameni vizionează în prezent acest produs

Feliator de legume cu un design ergonomic, suport antiderapant și 3 lame diferite din oțel inoxidabil, vă permite să pregătiți preparate de casă, proaspete și sănătoase, de 8 ori mai repede! Economisiți timpul și tăiați mai multe felii de dovlecel, morcovi, cartofi, ceapă, roșii, etc cu doar o singură mișcare!

 • Suport ergonomic antiderapant
 • 3 lame diferite
 • Lame din oțel inoxidabil ultra ascuțite
 • Pregătire de 8 ori mai rapidă
 • Preparate de casă sănătoase
 • Ușor de curățat
 • La achiziția răzătoarei Multislicer, veți primi o reducere de 50% pentru dispozitivul SliceProtect.
 • Dimensiuni: 30 x 8.5 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Ați obosit să tot tăiați legumele la mână?

Această răzătoare multifuncțională va face munca mai rapidă și mai ușoară în timp ce gătiți! Pregătiți preparate de casă, proaspete și sănătoase, de 8 ori mai rapid!

Instrumentul numărul 1 pentru bucătăria dumneavoastră

Dacă v-ați săturat să tăiați manual, această răzătoarea este soluția ideală pentru bucătăria dumneavoastră! Tăiați legumele de 8 ori mai repede, toate cu un singur instrument perfect!

Mâncăruri de casă sănătoase

Gata cu scuzele pentru preparate proaspete și sănătoase pregătite în casă! Cu MultiSlicer economisiți timp în bucătărie și pregătiți legumele de 8 ori mai repede!

Informații suplimentare

 • 30 x 8.5 cm

 • Atunci când folosiți această răzătoare se recomandă să împingeți legumele de sus în jos, pentru că veți felia/răzui de 8 ori mai repede. Înainte să tocați legume mai lungi, precum castravete, morcov, dovlecel, etc, se recomandă să le tăiați în bucăți mai mici. De asemenea se recomandă utilizarea dispozitivului de prindere al legumelor pentru protecția degetelor.

 • Scoateți lamele și curățați-le sub jetul de apă. Este recomandat să folosiți o perie pentru a putea curăța lamele foarte bine.

 • Aceste lame sunt extrem de ascuțite. Fiți foarte ateți atunci când utilizați. Folosiți dispozitivul de prindere al legumelor pentru protecție.
  Atunci când tăiați ceva mai mic folosiți dispozitivul de prindere.
  Răzătoarea MultiSlicer nu se folosește pentru a tăia carnea
  Este interzisă folosirea acestei răzătoare de către copii.
  Vă rugam să aveți grijă să nu lăsați această răzătoare în preajma copiilor.

Instrucțiuni

Accesând link-ul de mai jos puteți deschide, descărca sau imprima instrucțiunile de utilizare pentru produs:

Atașamente

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.