OpenBottle, Tirbușon electric, elegant și simplu de folosit

26 comentarii
evaluare 4,6/5,0

119,00 lei(-23%)

Alegeți cantitatea:

1x 119,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 102,00 lei/ set Economisiți 34,00 lei
Cel mai bun preț
3x 90,00 lei/ set Economisiți 87,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 7 oameni vizionează în prezent acest produs

Gata cu grijile atunci cand aveți de destupat o sticlă de vin! OpenBotlle face deschiderea unei sticle de vin pentru o petrecere, întâlnire între prieteni, sau o seară romantică, la fel de simplă precum apăsarea unui buton. Este un dispozitiv mic, sigur și elegant, este ușor de depozitat, îl puteți lua cu dumneavoastră oriunde. În orice moment vă veți putea bucura de un pahar de vin!

 • Deschide simplu și fără stres sticla de vin 
 • Ușor de folosit; o simplă apăsare de buton!
 • Design elegant pentru a se încadra în decor
 • Un cadou unic și minunat pentru toate ocaziile
 • Funcționează cu 4 baterii AA (neincluse în pachet), puteți deschide până la 70 de sticle cu un set de baterii
 • Fără adaptori sau cabluri de alimentare
 • Excelent pentru tot felul de evenimente: călătorii, picnic, etc.
 • Pachetul conține: 1 x OpenBottle, desfăcător de vin, bateriile nu sunt incluse
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Design cu panou transparent
Panoul acrilic transparent al deschizătorului OpenBottle vă permite să vedeți când deschizătorul s-a înfiletat în dop, asigurând o extracție sigură și precisă.
Sigur de folosit
Desfăcătorul OpenBottle a fost proiectat pentru a vă oferi siguranță si precizie. Designul și forma închisă previn accidentele des întâlnite cu desfăcătoarele de vin standard. Materialele folosite sunt calitative, astfel încât puteți fi sigur că investiți într-un dispozitiv pe care îl veți folosi un timp îndelungat.
Design aparte
OpenBottle este fabricat din ABS special pentru dispozitive alimentare și oțel inoxidabil, am folosit doar material de cea mai înaltă calitate! Clasicul negru va dăinui peste timp, integrându-se perfect în barul oricărei case!

Informații suplimentare

 • 1 x OpenBottle, desfăcător de vin, bateriile nu sunt incluse

 • ABS și oțel inoxidabil

 • 28 × 8 × 8 cm

 • negru

 • 4 baterii tip AA, bateriile nu sunt incluse

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.