SiliCake, șablon din silicon pentru deserturi precum cele de la cofetării

22 comentarii
evaluare 5,0/5,0

108,00 lei(-11%)

Alegeți cantitatea:

1x 108,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 93,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Cel mai bun preț
3x 83,00 lei/ set Economisiți 75,00 lei
14 zile pentru retur sau rambursare preț 17 oameni vizionează în prezent acest produs

Coaceți prăjituri așa cum nu ați mai făcut până acum și impresionați-vă prietenii cu deserturi care arată precum cele de la marile cofetării – fără a mai folosi unt sau alt tip de ulei pentru ungerea formelor. Acest șablon poate fi folosit fără a fi uns cu diverse uleiuri! SiliCake este fabricat din silicon alimentar, ce poate fi folosit la temperaturi între -40°C ~ 230°C, în cuptor, cuptor cu microunde sau congelator!

 • Forma perfectă 
 • O soluție sănătoasă – nu mai este nevoie să folosiți uleiuri pentru ungere
 • 100% silicon alimentar antiaderent
 • Ușor de curățat, fără înmuiere
 • Poate fi curățat în mașina de vase
 • Refolosibil
 • Dimensiune: 22 x 6,9 cm
Return advantage icon 14 zile pentru retur sau rambursare preț
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Mai ușor de copt
În comparație cu formele normale de copt, SiliCake este flexibil! Produs din silicon, 100% antiaderent, este foarte ușor de folosit pentru torturi, jeleuri, diverse prăjituri, iar produsele dumnevoastră vor arăta precum cele ale maeștrilor patiseri!
Soluție unică și sănătoasă
Coaceți prăjituri așa cum nu ați mai făcut până acum și impresionați-vă prietenii cu deserturi care arată precum cele de la marile cofetării – fără a mai folosi unt sau alt tip de ulei pentru ungerea formelor.
Material 100% antiaderent
Acest șablon poate fi folosit fără a fi uns cu diverse uleiuri. SiliCake este fabricat din silicon alimentar, ce poate fi folosit la temperaturi între -40°C ~ 230°C, în cuptor, cuptor cu microunde sau congelator.

Informații suplimentare

 • 22 x 6,9 cm

 • 100% silicon alimentar de înaltă calitate

 • -40 ° C ~ 230 ° C

 • 1x SiliCake

 • manuală sau la mașina de vase

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.