SinkHolder, raft de scurgere multifuncțional pentru depozitarea resturilor de alimente, scurgerea sau depozitarea bureților

49 comentarii
evaluare 4,8/5,0

106,00 lei(-25%)

Alegeți cantitatea:

1x 106,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 91,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Cel mai bun preț
3x 80,00 lei/ set Economisiți 78,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 4 oameni vizionează în prezent acest produs

Te confrunți cu scurgerile înfundate? Nu ai unde să pui fructe, legume sau chiar bureți? SinkHolder rezolvă toate aceste probleme! Vă permite să depozitați în mod convenabil alimentele spălate, resturile de alimente sau detergentul și burete în interiorul chiuvetei!

 • Suport multifuncțional și scurgere
 • Design triunghiul universal pentru toate chiuvetele pătrate/dreptunghiulare
 • Gata cu scurgerile înfundate
 • Scurgeți fructele și legumele
 • Antiderapant
 • Culoare: gri
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Convenabil

Când curățați vasele, resturile alimentare vă pot înfunda scurgerea. Păstrați resturile de mâncare în acest recipient convenabil și apoi aruncați resturile de mâncare la gunoi!

Multifuncțional

Curățați-vă fructele și depozitați-le în SinkHolder - orificiile convenabile din partea de jos a recipientului vor ajuta ca apa să se scurgă rapid!

Potrivire perfectă

Designul de calitate al SinkHolder vă permite să îl instalați cu ușurință în colțul chiuvetei de bucătărie. Este ușor de dezasamblat și are o mare capacitate de depozitare.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Isabela I. 49 min ·
Chiar îmi este mai ușor să pun jos și să scurg legumele tocate! Sunt foarte mulțumită de achiziție!
Comentariu Distribuiți
(13)
Daniela P. 28 min ·
Un accesoriu grozav în chiuveta mea, am pus detergentul de vase și un burete în el pentru că buretele se scurge frumos în chiuvetă prin fante!
Comentariu Distribuiți
(5)
Mariana C. 41 min ·
Soțul a trebuit mereu să curețe scurgerea de la bucătărie din cauza risipei alimentare! De când folosesc acest dispozitiv, spăl în siguranță toată mâncarea din el și aștept ca apa să se scurgă și arunc resturile la gunoi! Recomand tuturor!
Comentariu Distribuiți
(9)
HIlda H. 26 min ·
Foarte comod să puneți deoparte fructele curățate și să le lăsați în coș să se scurgă! Un preț foarte bun sunt foarte mulțumită de acest produs și îl recomand cu drag!
Comentariu Distribuiți
(7)

Informații suplimentare

 • gri

 • 23 x 14.2 x 10 cm

 • PP

 • Așezați-l în colțul chiuvetei și aspirați-l pe margine cu suportul principal.

 • chiuvete dreptunghiulare/pătrate

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.