SliceProtect, dispozitiv de protecție pentru răzătoarea MultiSlicer

50 comentarii
evaluare 4,8/5,0

Prețul inițial a fost: 93,00 lei.Prețul curent este: 34,00 lei.(-63%)

Alegeți cantitatea:

1x 34,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 30,00 lei/ set Economisiți 8,00 lei
Cel mai bun preț
3x 25,00 lei/ set Economisiți 27,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 6 oameni vizionează în prezent acest produs

Răzuiți/feliați fără nici o grijă! Dispozitivul SliceProtect protejează degetele în timp ce răzuiți/feliați fructe și legume cu răzătoarea MultiSlicer! Designul și forma permit a fi utilizat de către toți membrii familiei!

  • Protejează degetele împotriva tăierii
  • Previne accidentele în timp ce feliați legume și fructe
  • Ideal pentru a fi folosit cu răzătoarea MultiSlicer
  • 50% discount la achiziția cu răzătoarea MultiSlicer
  • Material: BPA de calitate
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Informații suplimentare

  • BPA de calitate

  • roșu și verde (culoarea este aleasă aleatoriu)

  • universală

  • prindeți legumele sau fructele pe care doriți să le feliați în dispozitivul de protecție, după care răzuiți sau feliați normal. Degetele dumneavoastră vor fi în permanență protejate.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.