SoapSponge, burete cu dozator de detergent

45 comentarii
evaluare 4,3/5,0

Prețul inițial a fost: 119,00 lei.Prețul curent este: 92,00 lei.(-23%)

Alegeți cantitatea:

1x 92,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 78,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 69,00 lei/ set Economisiți 69,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 19 oameni vizionează în prezent acest produs

Este timpul să ne luăm rămas bun de la bureții obișnuiți de spălat vase, care degajă mirosuri neplăcute! Buretele cu dozator este un accesoriu eficient pentru îndepărtarea murdăriei de pe vase și tigăi. Este potrivit, în special, pentru pielea sensibilă, deoarece pielea nu intră în contact cu detergentul. 

  • Potrivit pentru pielea sensibilă
  • Ușor de folosit
  • Fără zgârieturi pe vase
  • Fără mirosuri neplăcute
  • Potrivit pentru uz casnic și profesional
  • Dimensiuni: 20 x 15 x 10 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Fără mirosuri neplăcute

Este timpul să ne luăm rămas bun de la bureți obișnuiți de spălat vase, care degajă mirosuri neplăcute! Buretele cu dozator este un accesoriu eficient pentru îndepărtarea murdăriei de pe vase și tigăi. Este potrivit atât pentru uz casnic, cât și profesional (restaurante, hoteluri, etc).

Potrivit pentru pielea sensibilă

Aveți o piele sensibilă? Acest burete cu dozator este potrivit, în special, pentru pielea sensibilă, deoarece pielea nu intră în contact cu detergentul.

Nu deteriorează vasele

Buretele SoapSponge cu dozator este potrivit pentru curățarea vaselor și tigăilor din oțel inoxidabil, a vaselor din plastic, a vaselor pentru animale de companie, etc. Este fabricat din spumă de calitate, care curăță vasele, fără a lăsa urme sau zgârieturi.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Elena V. 56 min ·
Am o piele foarte sensibilă și acest burete mi se potrivește perfect, detergentul nu mai intră în contact cu pielea mea. Recomand tuturor celor care au o problem similară!
Comentariu Distribuiți
(16)
Mirela B. 57 min ·
Un produs grozav, am impresia că spăl muuuult mai repede.
Comentariu Distribuiți
(9)
Adina A. 55 min ·
Este minunat! Am comandat acest burete imediat ce am văzut reclama. Plăcut surprinsă de calitate. Mulțumesc Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(13)
Maria F. 29 min ·
Avem un han, ceea ce înseamnă un număr mare de vase. Acest burete ne-a ușurat munca. Este foarte bun! Recomand tuturor!
Comentariu Distribuiți
(10)

Informații suplimentare

  • 20 x 15 x 10 cm

  • PET

  • 20 x 15 x 10 cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.