VacumPlate, set de 2 tăvi refolosibile

38 comentarii
evaluare 4,3/5,0

112,00 lei(-17%)

Alegeți cantitatea:

1x 112,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 95,00 lei/ set Economisiți 34,00 lei
Cel mai bun preț
3x 84,00 lei/ set Economisiți 84,00 lei
14 zile pentru retur sau rambursare preț 17 oameni vizionează în prezent acest produs

Dacă sunteți în căutarea unor apariții inovatoare în domeniul alimentar, vă prezentăm o tavă reutilizabilă pentru depozitarea alimentelor. Tava înlocuiește folia alimentară, pungile de plastic, folia de aluminiu, sau alte articole de unică folosință, care dăunează mediului.

 • Etanșare ermetică sub vid
 • Prelungește prospețimea produselor alimentare
 • Previne mirosurile neplăcute
 • Potrivită pentru utilizări multiple
 • Ușor de transportat și depozitat
 • Potrivită pentru cuptorul cu microunde, frigider și congelator
 • Fără BPA sau alte substanțe nocive
 • Pachetul include: 2 x tăvi alimentare
Return advantage icon 14 zile pentru retur sau rambursare preț
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Înlocuiți pungile de plastic și folia

Dacă sunteți în căutarea unor apariții inovatoare în domeniul alimentar, vă prezentăm o tavă reutilizabilă pentru depozitarea alimentelor. Tava înlocuiește folia alimentară, pungile de plastic, folia de aluminiu, sau alte articole de unică folosință, care dăunează mediului.

Soluție ecologică

Datorită designului pliabil, economisește spațiu și vă ajută să mențineți frigiderul ordonat. În același timp este o soluție ecologică, deoarece înlocuiește pungile de plastic, cât și folia alimentară sau de aluminiu.

Fără BPA sau alte substanțe nocive

Este fabricată din materiale de foarte bună calitate, fără BPA, ceea ce o recomandă pentru utilizarea în domeniul alimentar. Poate fi folosită și pentru servirea sau transportul alimentelor, asigurând o siguranță și igienă mai mari (călătorii, picnicuri, etc).

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Isabela I. 47 min ·
Am primit coletul ieri; foarte impresionată de calitatea produsului! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(16)
Claudia M. 27 min ·
Foarte mulțumită de această achiziție, recomand cu încredere! Cu siguranță voi mai comanda încă un set, deoarece încerc să nu mai folosesc pungile de plastic sau folia alimentară.😊 Comment's image
Comentariu Distribuiți
(13)
Andrei P. 23 min ·
Ce îmi place la această tavă este că poate fi spălată la mașina automată. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(10)
Mirela B. 23 min ·
Este minunată! Trebuie să mai comand pentru mama și pentru bunica. Amândouă abia așteaptă să le primească!
Comentariu Distribuiți
(5)
Benedek T. 19 min ·
Livrare promptă! O soluție foarte bună pentru renunțarea la pungile de plastic și folia alimentară…Mulțumim frumos Netscroll! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(6)

Informații suplimentare

 • 2 x tăvi alimentare

 • Aprox. 30 x 22 cm

 • PP, fără BPA

 • Înălțimea alimentelor pe tavă nu trebuie să fie mai mare de 3-5 cm.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.