Yummi, o suzetă inovatoare pentru a te obișnui cu mâncărurile dense și învățarea gusturilor (set de 2 buc.)

38 comentarii
evaluare 4,8/5,0
79 lei 49 lei

Alegeți cantitatea:

1x 79,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 70,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 65,00 lei/ set Economisiți 42,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 7 oameni vizionează în prezent acest produs

Suzeta este extrem de utilă, deoarece vă puteți obișnui treptat copilul cu alimente dense într-un mod sigur. Este sigur de utilizat și are o structură moale cu un mâner care permite o prindere fermă chiar și pentru cei mai tineri.

  • Suzetă potrivită pentru toate tipurile de alimente tari.
  • Silicon moale
  • Capac de siguranță
  • Îmbunătățește capacitatea de mestecat, rezistența la prindere
  • Ușor de curățat
  • Dimensiune redusă pentru transportul ușor
  • Crește încrederea în sine și independența
  • Potrivit pentru: copii cu vârsta peste 4 luni
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Suzetă pentru obișnuirea cu gustul alimentelor dense

Suzeta este extrem de utilă, deoarece vă puteți obișnui treptat copilul cu alimente dense într-un mod sigur. Este sigur de utilizat și are o structură moale cu un mâner care permite o prindere fermă chiar și pentru cei mai tineri.

Inofensivă și sigură pentru cei mai tineri

Suzeta nu pune în niciun fel în pericol sănătatea bebelușului, deoarece are găuri uniform distanțate care împiedică sufocarea cu bucăți mai mari de alimente.

Exerciții ale gurii și brațului

Suzeta îl obligă pe copil să dezvolte abilități motorii de bază, cum ar fi închiderea gurii, prinderea mânerului, folosirea degetelor și a limbii.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Maria F. 42 min ·
Invenție uimitoare! Le-am luat mai întâi pentru cei mai mici, apoi pentru copiii colegilor mei. Le-aș cumpăra din nou într-o clipă! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(16)
Elena V. 36 min ·
Această suzetă este preferata noastră. Se obișnuiește cu legumele și fructele și, de asemenea, își zgârie gingiile, deoarece dinții îi cresc rapid. După 3 săptămâni am reușit în cele din urmă să adormim noaptea. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(7)
Emil C. 44 min ·
Livrare promptă. Acum avem un cadou pentru fiica noastră :) Comment's image
Comentariu Distribuiți
(10)
Vasile B. 16 min ·
Eu și nepotul nostru am mâncat ieri pepene verde, portocală și chiar lămâie. A fost foarte încântat, un timp minunat petrecut împreună.
Comentariu Distribuiți
(14)

Informații suplimentare

  • copii cu vârsta peste 4 luni

  • plastic, silicon

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.