EarCleaningKit, set de 7 accesorii pentru curățarea în siguranță a urechilor 1 + 1 GRATUIT

24 comentarii
evaluare 4,7/5,0

99,00 lei(-23%)

Alegeți cantitatea:

1x 99,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 84,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Cel mai bun preț
3x 74,00 lei/ set Economisiți 75,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 9 oameni vizionează în prezent acest produs

Conține toate accesoriile necesare pentru curățarea sigură și minuțioasă a urechilor, indiferent de forma sau dimensiunea canalului urechii!

 • Utilizarea nu provoacă daune sau zgârieturi în ureche
 • Curăță temeinic și în siguranță canalul urechii
 • Potrivit pentru toate dimensiunile canalelor urechii
 • Kit reutilizabil
 • Instrumentele medicale, nu alunecă în mână
 • Accesoriile sunt ușor de întreținut
 • Pachetul include: 6x dispozitive de curățare a urechii
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Conține toate accesoriile necesare pentru curățarea sigură și minuțioasă a urechilor, indiferent de forma sau dimensiunea canalului urechii!

Accesoriile permit o curățare sigură și ușoară, spre deosebire de tampoanele de bumbac, care dăunează urechii!

Veți putea folosi accesoriile fără probleme timp de mulți ani, economisind astfel sume considerabile, acestea fiind ușor de întreținut!

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Victor L. 45 min ·
Setul este de top, fiecare piesă este utilă. Nu mai am mâncărime în ureche și nu am avut nicio inflamație de când o folosesc! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(9)
Dumitru P. 32 min ·
Din moment ce știu cât de dăunătoare sunt tampoanele de bumbac, nu schimb acest set cu nimic! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(5)
Maria F. 32 min ·
Aceasta este de departe cea mai bună soluție și poate fi refolosit, spre deosebire de bețișoarele din bumbac. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(9)
Mihai B. 58 min ·
Puneti accesorile sub apă călduță, și se curăță imediat. Setul este aproape gratuit la acest preț!
Comentariu Distribuiți
(13)
Sebastian D. 49 min ·
Până nu ai inflamație din cauza tampoanelor, nici măcar nu ești conștient că acestea sunt cu adevărat dăunătoare. Toată lumea ar trebui să aibă asta acasă, pentru sănătatea ta!
Comentariu Distribuiți
(14)

Informații suplimentare

 • 6x dispozitive de curățare a urechii, 1 x casetă depozitare cu protecție + 6x dispozitive de curățare a urechii, 1 x casetă depozitare cu protecție GRATUIT

 • Oțel inoxidabil

 • Argintiu

 • copiii nu trebuie să folosească accesoriile fără supravegherea unui adult!

 • Țineți dispozitivul în mână și introduceți-l ușor în ureche. Aveți grijă să nu ajungeți prea adânc cu dispozitivul, deoarece acest lucru poate deteriora timpanul. Dispozitivul este apoi rotit cu grijă și ușor de câteva ori de-a lungul canalului urechii, scos din ureche, spălat temeinic, uscat și depozitat înapoi în caseta de protecție.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.