3DBrickWall, Set de 5 folii tapet autocolant tridimensional cu efect de cărămidă

11 comentarii
evaluare 4,5/5,0

83,00 lei(-30%)

Alegeți cantitatea:

1x 83,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 75,00 lei/ set Economisiți 16,00 lei
Cel mai bun preț
3x 70,00 lei/ set Economisiți 39,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 20 oameni vizionează în prezent acest produs

Tapetul autocolant tridimensional cu efect de cărămidă este soluția perfectă pentru acel ”Wow effect” al livingului, biroului, bucătăriei, toaletei dumneavoastră.  Tapet autocalant rezistent la apă cu o textură în relief, și o bază autoadezivă, pentru o montare ușoară.

  • Tapet de calitate cu textură în relief
  • Montare ușoară și rapidă
  • Potrivit pentru bucătărie, living, dormitor, birou, baie…
  • Rezistent la apă, ușor de întreținut
  • Rezistent la umezeală, mucegai și zgârieturi
  • Dimensiune: 77 x 70 x 0.4 cm (pachetul conține 5 bucăți)
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Decorație uimitoare pentru orice spațiu

Cu tapetul autocolant 3DBrickWall, încăperea dumneavoastră va arăta ca în reviste! Tapetul autoadeziv vă permite să îi dați forma dorită, se montează și se întreține ușor. Este potrivit pentru diverse spații cum ar fi: living, camera copiilor, dormitor, birou, etc.

Tapet autocolant 3D pentru perete cu efect de cărămidă

Aspectul elegant și atemporal al unui perete de cărămidă va înfrumuseța și va da viață oricărui spațiu, iar modelul tridimensional conferă peretului un aspect natural. Datoriă materialelor sigure, tapetul poate fi folosit pentru dormitor, cât și pentru camera copiilor.

Tapet autoadeziv ușor de montat

Tapetul are o bază autoadezivă, ceea ce îl face ușor de montat. Pur și simplu îndepărtați folia de protecție, iar apoi aplicați-l pe o suprafață curată și netedă, iar încăperea dumneavoastră va arăta remarcabil.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Mariana C. 28 min ·
Am dorit să schimb atmosfera din living-ul meu cu acest tapet ... sunt foarte mulțumită. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(15)
Maria F. 38 min ·
Livingul nostru arată ca în reviste! Sunt foarte mulțumită de această achiziție! 😊
Comentariu Distribuiți
(15)
Mihai B. 58 min ·
Am comandat 2 seturi pentru dormitorul meu. După ce le-am montat, totul este schimbat, absolut uimitor! Mulțumesc Netscroll! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)
Vasile B. 27 min ·
Recomand tuturor. Toți oaspeții mei mă întreabă de unde am achiziționat aceste cărămizi spectaculoase... când le-am spus că este un tapet tridimensional au rămas foarte surprinși! 😊 Comment's image
Comentariu Distribuiți
(16)

Informații suplimentare

  • 77 x 70 x 0.4 cm (pachetul conține 5 bucăți)

  • PVC

  • albă

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.