AdhesiveHooks, agățătoare autoadezivă (set de 10 bucăți)

20 comentarii
evaluare 4,4/5,0

83,00 lei(-30%)

Alegeți cantitatea:

1x 83,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 75,00 lei/ set Economisiți 16,00 lei
Cel mai bun preț
3x 70,00 lei/ set Economisiți 39,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 6 oameni vizionează în prezent acest produs

Agățătoarea are pe spate un adeziv puternic, cu ajutorul căruia o poți lipi cu ușurință de perete sau de orice altă suprafață plană. Agățătoare are un șurub cu piuliță și un capac la exterior, pentru a putea instala diverse rafturi, haine, rafturi de baie etc. Și asta fără găuri și diverse intervenții asupra pereților!

  • Cârligul autoadeziv poate susține o greutate de până la 6 kg
  • Acesta are un șurub cu piuliță și un capac la exterior, de unde poți agăța diverse lucruri
  • Instalarea puternică a acestor cârlige autoadezive pe diferite suprafețe plane
  • Fără găuri și cuie în perete
  • Poate fi folosit în diferite încăperi – bucătărie, baie, hol, living etc.
  • Gamă largă de utilizare – pentru diverse suporturi de bucătărie, accesorii de baie, umbrele, genți de mână, haine, imagini etc.
  • Material: PVC
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Instalați cuierul autoadeziv pe perete fără găuri sau cuie!

Agățătoarea are un șurub cu piuliță și un capac la exterior, ceea ce permite o instalare și mai minuțioasă a diverselor suporturi și alte lucruri, cum ar fi tablouri, haine etc.

Agățătoarea poate susține o greutate de până la 6 kg!

Informații suplimentare

  • PVC

  • 6 x 6 cm (dimensiunea produsului)

  • Agățătoarea autoadezivă poate fi folosită pe diferite suprafețe netede – ceramică

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.