AutoShade, protecție solară pentru geamurile auto (set de 2 bucăți)

28 comentarii
evaluare 4,3/5,0

Prețul inițial a fost: 119,00 lei.Prețul curent este: 98,00 lei.(-18%)

Alegeți cantitatea:

1x 98,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 83,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Cel mai bun preț
3x 73,00 lei/ set Economisiți 75,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 5 oameni vizionează în prezent acest produs

AutoShade vă oferă protecție împotriva razelor solare dăunătoare și a căldurii. Sunt potrivite atât pentru mașini mari sau mici, iar montarea lor este extrem de simplă. Aceste dispozitive nu împiedică deschiderea sau închiderea geamurilor. 

 • Protecție împotriva căldurii și a razelor solare
 • Mărime universală
 • Călătorie mai plăcută
 • Conduceți în siguranță
 • Ușor de montat
 • Cele mai bune materiale
 • Compatibilitate: cu toate mașinile
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Protecție eficientă a geamurilor auto împotriva soarelui

AutoShade vă oferă protecție împotriva razelor solare dăunătoare și a căldurii. Sunt potrivite pentru toate categoriile de mașini, iar montarea lor este extrem de simplă. Aceste dispozitive nu împiedică deschiderea sau închiderea geamurilor.

O călătorie mai confortabilă

Această protecție pentru geamurile mașinii permite o vedere neobstrucționată a punctelor oarbe și oglinzilor, îmbunătățind călătoria prin protecția mașinii de căldură.

Cea mai bună protecție

Această protecție pentru geamurile mașinii protejează pasagerii de până la 97% de razele UV dăunătoare! Protejați-vă familia și pe ceilalți pasageri de arsuri și iritații ale ochilor.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Florian D. 50 min ·
Produsul este minunat! Mi-a luat undeva la 2 minute să le Montez pe toate geamurile mașinii, iar călătoria a fost mult mai confortabilă, atât pentru mine cât și pentru întreaga familie! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(16)
Claudia M. 36 min ·
Din scauna scaunului pentru copil și a celor mici, protecția împotriva soarelui a devenit o necessitate. Am încercat acest produs și vă pot spune că este minunat. Cel mai bun dintre toate pe care le-am încercat! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(6)
Mariana C. 55 min ·
Livrare promptă! Produsul are o mărime universală, se potrivește la toate mașinile. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(5)
Dumitru P. 24 min ·
De ce să lipiți autocolant pe geamuri când puteți folosi aceste protecții?! Și pe deasupra protejează împotriva razelor UV și căldurii.
Comentariu Distribuiți
(12)
Maria F. 45 min ·
În ultima vreme am avut câteva experiențe neplăcute cu shopping-ul online, însă această comandă mi-a depășit așteptările, promtitudine și calitate.
Comentariu Distribuiți
(11)

Informații suplimentare

 • cu toate mașinile

 • 120 x 50 cm

 • Negru

 • Nylon

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.