BatteryAA, set de 4 baterii AA

27 comentarii
evaluare 4,8/5,0

29,00 lei(-15%)

Alegeți cantitatea:

1x 29,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 28,00 lei/ set Economisiți 2,00 lei
Cel mai bun preț
3x 27,00 lei/ set Economisiți 6,00 lei
14 zile pentru retur sau rambursare preț 12 oameni vizionează în prezent acest produs

Profită de oferta noastră excelentă! Astfel, nu va trebui să pleci de acasă și vei putea folosi imediat produsul achiziționat!

  • Baterie de calitate
  • Durată lungă de viață
  • Pachetul conține: 4x baterii AA
Return advantage icon 14 zile pentru retur sau rambursare preț
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Informații suplimentare

  • 4x baterii AA

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.