BatteryAA, set de 4 baterii AA

15 comentarii
evaluare 4,7/5,0

Prețul inițial a fost: 49,00 lei.Prețul curent este: 39,00 lei.(-20%)

Alegeți cantitatea:

1x 39,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 34,00 lei/ set Economisiți 10,00 lei
Cel mai bun preț
3x 29,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 6 oameni vizionează în prezent acest produs

Profită de oferta noastră excelentă! Astfel, nu va trebui să pleci de acasă și vei putea folosi imediat produsul achiziționat!

  • Baterie de calitate
  • Durată lungă de viață
  • Pachetul conține: 4x baterii AA
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Informații suplimentare

  • 4x baterii AA

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.