Baza antivibratie masina de spalat rufe, AntiSlipStar

20 comentarii
evaluare 4,6/5,0

114,00 lei(-18%)

Alegeți cantitatea:

1x 114,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 104,00 lei/ set Economisiți 20,00 lei
Cel mai bun preț
3x 94,00 lei/ set Economisiți 60,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 18 oameni vizionează în prezent acest produs

Scăpați de zgomotele și vibrațiile enervante! Suporturile AntiSlipStar sunt realizate din cauciuc antiderapant și fonoabsorbant, previn zgomotele și vibrațiile enervante generate de mașina dumneavoastră de spălat! Protejează mașina de spălat și podeaua!

 • Previn zgomotele enervante
 • Reduc vibrațiile cu până la 94,7%
 • Sunt universale
 • Previn deteriorarea pardoselilor și a mașinilor de spălat
 • Ușor de instalat
 • Greutate: 85 grame
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Scăpați de zgomotele enervante și de vibrații
Suporturile AntiSlipStar sunt realizate din cauciuc antiderapant și fonoabsorbant, previn zgomotele și vibrațiile enervante generate de mașina dumneavoastră de spălat! Protejează mașina de spălat și podeaua!
Reduce cu pâna la 94,7% vibrațiile
Aceste suporturi pot absorbi până la 94,7% din vibrații și sunt necesare atunci când aveți podeaua imperfectă!
Mașina dumneavoastră de spălat va fi stabilă pe suprafețe neuniforme
Suporturile AntiSlipStar reglează perfect dispozitivele electrice grele, permit o utilizare în siguranță, reduc posibilitatea deteriorării acestora, cât și a suprafețelor!

Informații suplimentare

 • 85 grame

 • 1 set AntiSlipStar cu 4 suporturi (pentru 4 picioare)

 • Cauciuc + TPU

 • Gri

 • înălțime x diametru suport: 4 x 7 cm; diametru cerc interior: 4.7 cm; grosime material TPU: 2.5 cm; grosime cauciuc: 1.5 cm.

 • montați direct pe picioarele mașinii de spălat pentru a reduce zgomotele, vibrațiile și pentru a ajuta la prevenirea umezelii de sub mașina de spălat.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.