BBQ Mat, 5x BBQ mat

13 comentarii
evaluare 4,3/5,0

98,00 lei(-26%)

Alegeți cantitatea:

1x 98,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 90,00 lei/ set Economisiți 16,00 lei
Cel mai bun preț
3x 85,00 lei/ set Economisiți 39,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 18 oameni vizionează în prezent acest produs

Economisește timp și efort atunci când gătești și cureți grătarul! Maeștrii grătarului evită risipa de mâncare căzută între grătare și lasă grătarul la fel de curat ca înainte de gătit fără bătaia de cap de a freca după picnic. De acum înainte, BBQ Mat va fi un accesoriu indispensabil pentru grătar și începutul multor dezbateri aprinse în cercul cărnii sâsâitoare.

 • 5 covorașe antiaderente BBQ Mat
 • Covorașul antiaderent suprem pentru BBQ
 • Fără pierdere de ulei, marinade și mâncare între grătarele grătarului
 • Evită accidentele de foc și carnea arsă
 • Pentru grătare de carne, legume, clătite, ouă, toast,…
 • Teflon certificat și prietenos cu sănătatea
 • Potrivit pentru toate tipurile de grătare și suprafețe de coacere
 • În pachet: 5x bază pentru grătar
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

MAEȘTRII GRĂTARULUI ÎN MARȘ!

Iată că vin minunatele zile de picnicuri și grătare, de copt cappuccino și scrumbii, de dovleci, cârnați și fripturi. E plăcut să stai la soare și să aștepți o bucată frumos grătară de carne cu o bere rece în mână. Numai adevărații maeștri ai grătarului știu câtă pregătire, grijă, atenție și, la final, curățare necesită pentru a excela în această sarcină și a impresiona pe toți cei adunați cu carne superb gătită. Cu BBQ Mat, vei pregăti întotdeauna, fără excepție, sărbătoarea perfectă!

FĂRĂ LIPIT, FĂRĂ ACCIDENTE, FĂRĂ CURĂȚARE

BBQ Mat nu se lipește de substrat deoarece este fabricat din Teflon certificat 100% prietenos cu sănătatea. Mâncarea se va rumeni frumos, va avea un miros plăcut de grătar și chiar urmele grătarelor vor apărea frumos pe carne, exact ca și cum ai grăti pe ele. Deoarece baza este impermeabilă, carnea se va marina frumos în propriile sucuri și uleiul nu va picura între grătare. Și după picnic, pur și simplu speli baza sub apă caldă sau în mașina de spălat vase și grătarul rămâne frumos intact, frecarea grătarelor a devenit învechită.

CALITATE SUPERIOARĂ PENTRU MÂNCARE DELICIOASĂ

Bazele BBQ Mat sunt potrivite pentru grătare electrice, pe gaz, cu infraroșu, pe cărbune, cu brichete sau pe lemne. Sunt extrem de durabile, pot rezista la temperaturi de până la 650°C și sunt certificate ca fiind complet prietenoase cu sănătatea. Poți găti carne, pește, legume, frigărui, cappuccino, ouă sau chiar clătite! Și după utilizare, baza te scutește de treaba enervantă de curățare a grătarului. Pur și simplu îndepărtezi și speli căptușeala grătarului și este gata pentru un alt picnic.

Informații suplimentare

 • 5x bază pentru grătar

 • 299 g

 • Substrat de Teflon certificat

 • până la 650 °C

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.