BeachTable, masă pliabilă pentru plajă, camping sau picnic

37 comentarii
evaluare 4,7/5,0

114,00 lei(-16%)

Alegeți cantitatea:

1x 114,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 97,00 lei/ set Economisiți 34,00 lei
Cel mai bun preț
3x 85,00 lei/ set Economisiți 87,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 13 oameni vizionează în prezent acest produs

Masă pliabilă manuală extrem de practică, pe care o veți putea folosi toată vara, la picnicuri, petreceri în grădină, vacanțe, etc. Fiind o măsuță pliabilă este ușor de transportat, poate fi depozitată cu ușurință și folosită oricând doriți. 

  • Măsuță pliabilă
  • Ideală pentru camping, picnicuri sau la plajă
  • Suportul se poate înfige în iarbă sau nisip
  • 2 mânere practice pentru o manipulare simplă
  • Ușor de întreținut
  • Pachetul include: 1 x măsuță pliabilă pentru plajă, camping sau picnic
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Măsuță pliabilă pentru camping și picnic

O masă pliabilă pentru un pahar de vin în mijlocul naturii pentru toți cei care doresc o relaxare în natură. Este ideală pentru picnicuri în familie, campinguri, la plajă sau pentru o seară liniștită de vară în curtea casei.

O masă practică și ușoară

Această masă pliabilă cu mânere practice este foarte practică pentru terase, grădini sau picnicuri și campinguri în familie.

Ușor de transportat și depozitat

Măsuța ocupă puțin spațiu, astfel încât să o puteți lua cu ușurință la picnic sau la plajă. Are 2 mânere practice, pentru un transport cât mai ușor.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Emil C. 22 min ·
Fiica mea s-a bucurat tare mult când am achiziționat această măsuță, îmi tot spune că sunt o persoană romantică😊 Comment's image
Comentariu Distribuiți
(4)
HIlda H. 39 min ·
O masă foarte practică. Îmi place să ies în natură cu iubitul meu, iar această masă este foarte practică pentru noi. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(15)
Florian D. 59 min ·
Livrare promtă, o măsută de bună calitate. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(16)
Isabela I. 26 min ·
Această măsuță este foarte cool și practică. O avem mereu în mașină, petrecum mult timp în natură. Mulțumesc Netscroll!😊
Comentariu Distribuiți
(9)

Informații suplimentare

  • 1 x măsuță pliabilă pentru plajă, camping sau picnic

  • 450 g

  • lemn

  • diametru – 20 cm, înălțime – 40 cm.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.