BirdHouse, o căsuță transparentă pentru păsări care este atașată cu ventuze cu vid

19 comentarii
evaluare 4,7/5,0

112,00 lei(-13%)

Alegeți cantitatea:

1x 112,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 95,00 lei/ set Economisiți 34,00 lei
Cel mai bun preț
3x 84,00 lei/ set Economisiți 84,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 14 oameni vizionează în prezent acest produs

Această căsuță inovatoare pentru păsări este realizată din acril de înaltă calitate, care ne permite să vedem ce se întâmplă în interior, protejând în același timp păsările și mâncarea de intemperii! Se instaleaza usor cu ajutorul ventuzelor cu vid.

  • Casă pentru păsări cu design sofisticat
  • Ventuze puternice cu vid.
  • Ușor de instalat pe suprafața geamului
  • Ușor și convenabil de curățat
  • Educativ și distractiv pentru copii
  • Dimensiuni: 15 x 15 x 6 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Adăpost pentru păsări mici

BirdHouse este un adăpost în aer liber pentru păsări, unde putem pune semințe și pesmet pentru păsări în zilele de iarnă și cu zăpadă. Acest lucru facilitează supraviețuirea păsărilor, altfel majoritatea păsărilor ar suferi de foame în timpul iernii.

Casă pentru păsări proiectată inteligent

Cea mai bună soluție pentru hrănirea păsărilor peste iarnă este o căsuță pentru păsări. BirdHouse are laturile transparente pentru o observare ușoară și un acoperiș care protejează păsările și mâncarea de intemperii.

Instalare ușoară la geamul casei

Căsuța pentru păsări, BirdHouse, poate fi instalată cu ușurință pe suprafața ferestrei, astfel putem observa păsările din confortul casei noastre, deoarece părțile laterale ale casei sunt transparente.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Elena V. 23 min ·
Un produs grozav. Copiii sunt mereu la fereastră și așteaptă păsările 😊 și este, de asemenea, foarte educativ, deoarece învață noi specii de păsări. Achiziție grozavă! Felicitări Netscroll Comment's image
Comentariu Distribuiți
(7)
Victor L. 42 min ·
Frumoasă casă. Nu am mai văzut așa ceva până acum... Toată lumea are din lemn, iar aceasta este o adevărată atracție în curtea noastră. 😊 Comment's image
Comentariu Distribuiți
(7)
Florian D. 15 min ·
O căsuță grozavă, extrem de ușoară, ușor de curățat. De asemenea, se montează foarte simplu, ventuzele se prind foarte bine! Recomand! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)

Informații suplimentare

  • 15 x 15 x 6 cm

  • Transparent

  • acril

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.