Cap de dus cu elice, PropellerShower

50 comentarii
evaluare 4,0/5,0

Prețul inițial a fost: 128,00 lei.Prețul curent este: 106,00 lei.(-17%)

Alegeți cantitatea:

1x 106,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 90,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 80,00 lei/ set Economisiți 78,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 16 oameni vizionează în prezent acest produs

Para de duș PropellerShower este un produs pentru baie inovator, este economică și transformă un duș într-o experiență reală de wellness. Găurile mici, dar dens realizate, permit un jet de apă puternic, dar plăcut, care, în contact cu pielea, seamănă cu un masaj de vis în propria dumneavoastră baie!

 • Consum incredibil de redus de apă
 • Jet puternic ce masează
 • Include filtru de bumbac pentru apă curată și sănătoasă
 • Un model pentru noua generație
 • Un mâner ce oferă o prindere confortabilă și puternică
 • Menține valoarea pH-ului apei
 • Un flux de apă care nu dăunează părului și pielii
 • Potrivit pentru un cadou
 • Pachetul include: 1x pară de duș, 1x filtru din bumbac
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Pară de duș de nouă generație

Para de duș PropellerShower este un produs inovator pentru baie, este economică și transformă un duș într-o experiență reală de wellness. Găurile mici, dar dens realizate, permit un jet de apă puternic, dar plăcut, care, în contact cu pielea, se aseamănă cu un masaj de vis în propria dumneavoastră baie!

Echipată cu filtru de bumbac

Para de duș PropellerShower este realizată din cele mai fine materiale, împreună cu un filtru de bumbac, care purifică apa și menține un nivel constant al pH-ului.

Economisiți apa cu până la 35%

Apa este una dintre resursele naturii pe care noi, ca specie, începem să le apreciem ușor, ușor. Cu ajutorul acestei pare de duș, consumul de apă se reduce cu până la 35%! Faceți ceva pentru natură, pentru generațiile viitoare, cât și pentru portofelul dumneavoastră.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Benedek T. 28 min ·
De departe cea mai bună pară de duș de până acum! Este la un nivel complet nou! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(15)
HIlda H. 39 min ·
Am încercat, am fost sceptic la început, recunosc, dar acest produs va fi în apartamentele noastre 100%. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(10)
Sebastian D. 28 min ·
Este un produs super! Persoana care face acest lucru merită un Premiu Nobel. Dacă toată lumea ar primi această pară de duș, cu siguranță va fi pace pentru că toată lumea 😊! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(10)
Mariana C. 58 min ·
Livrare promptă, produs foarte bun, mi-a depășit așteptările! Un produs foarte bun! Mulțumesc Netscroll! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(11)
Alexandra N. 35 min ·
Este un produs ideal de o calitate aparte. Filtrul inclus schimbă total calitatea apei. Atât părul cât și pielea se simt altfel. Recomand cu încredere!
Comentariu Distribuiți
(12)

Informații suplimentare

 • 1x pară de duș, 1x filtru din bumbac

 • argintiu

 • 23 x 8 cm

 • ABS

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.