CarVac, aspirator cu acumulator pentru casă sau mașină

39 comentarii
evaluare 4,2/5,0

Prețul inițial a fost: 169,00 lei.Prețul curent este: 145,00 lei.(-14%)

Alegeți cantitatea:

1x 145,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 129,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 109,00 lei/ set Economisiți 108,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 7 oameni vizionează în prezent acest produs

Mini aspirator practic cu putere mare de aspirare! CarVac poate ajunge în toate locurile greu accesibile din mașină, iar cu puterea sa mare de aspirare asigură o îndepărtare completă a murdăriei, precum: praf, firimituri, păr de animale, resturi alimentare, etc.

 • Aspirator puternic fără fir
 • 2 accesorii diferite
 • Ajunge în locuri greu accesibile
 • Filtru HEPA ce poate fi spălat
 • Aspirare puternică
 • Ușor și simplu de transportat
 • Design elegant
 • Dimensiuni: 33 x 5 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Curățați mașina foarte repede

La o dimensiune cât a unei sticle, CarVac este întotdeauna la îndemână când aveți nevoie de el! Carcasa mică ascunde un motor cu o putere mare de aspirare pentru murdărie uscată sau umedă: praf, firimituri, resturi alimentare, cafea vărsată, păr de câine, nisip, etc – aspiratorul CarVac are grijă de toate acestea pentru dumneavoastră!

Accesorii pentru locuri greu accesibile

Cu o putere mare de absorbție, aspiratorul CarVac îndepărtează toată murdăria! Carcasa mică și accesorile incluse îl fac perfect pentru acele locuri greu accesibile!

Filtru heap de înaltă calitate

Filtrul aspiratorului poate fi îndepărtat cu ușurință și curățat sub jetul de apă! CarVac se încarcă cu cablu USB, este practic și ușor de utilizat!

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Andrei P. 25 min ·
Un aspirator minunat! Sunt foarte mulțumit de el! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(8)
Isabela I. 19 min ·
Aspiratorul este excelent! Obișnuiesc să plimb și câinele cu mașina, care mereu lasă păr. Acest aspirator funcționează perfect!
Comentariu Distribuiți
(8)
Mirela B. 55 min ·
În sfârșit mașina mea este mereu curate!
Comentariu Distribuiți
(12)
Emil C. 41 min ·
Îmi place că are și accesori incluse. Mă ajută foarte mult în acele locuri greu accesibile. Livrare promptă! Mulțumesc frumos!
Comentariu Distribuiți
(14)
Elena V. 52 min ·
îl folosesc acasă pentru firimituri și alte resturi mici…știți cum este cu copii mici 😊. Am unul și în mașină, foarte mulțumită de el. Felicitări!
Comentariu Distribuiți
(8)

Informații suplimentare

 • 33 x 5 cm

 • Negru

 • 7.4 V

 • 2200 mAh

 • filtrul trebuie fixat corect în momentul utilizării. Nu este recomandat pentru aspirarea substanțelor și produselor inflamabile (mucuri tigară, etc).

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.