ChainSharpPro, accesoriu pentru ascuțirea lanțurilor de drujbă

16 comentarii
evaluare 4,1/5,0
89 lei 49 lei

Alegeți cantitatea:

1x 89,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 80,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 75,00 lei/ set Economisiți 42,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 10 oameni vizionează în prezent acest produs

Un lanț perfect ascuțit la ferăstrăul dumneavoastră cu lanț! ChainSharpPro se potrivește majorității polizoarelor electrice și acute rapid, ușor și bine toate tipurile de lanțuri pentru ferăstrău cu lanț. Vechea metodă de ascuțire necesită o mână abilă și multă practică. Cu acest accesoriu, ascuțirea unui lanț va deveni o sarcină foarte simplă!

Atenție: Pachetul nu include un polizor electric. Accesoriile sunt universale și se potrivesc majorității polizoarelor electrice.

  • Ascuțire rapidă și sigură
  • Potrivit pentru majoritatea polizoarelor electrice.
  • Potrivit pentru toate tipurile de ferăstraie cu lanț
  • Ghidaj de ascuțire la unghiuri perfecte
  • Extrem de ușor de utilizat
  • Lucrări de înaltă calitate
  • Dimensiunea produsului: 70 x 50 mm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Ascuțiți simplu și bine lanțul, direct pe fierăstrău

Lucrul cu fierăstrăul cu lanț este dificil și foarte periculos. Prin urmare, este important ca cea mai periculoasă parte a ferăstrăului, lanțul, să fie bine întreținut și ascuțit. Cu ajutorul dispozitivului de ascuțit ChainSharpPro, lanțul fierăstrăului va fi întotdeauna ascuțit!

Potrivire universală

Cu dispozitivul de ascuțit ChainSharpPro vă puteți ascuți ferăstrăul cu lanț în cel mai scurt timp. Datorită accesoriului universal, dispozitivul este potrivit pentru majoritatea polizoarelor electrice!

O modalitate mai sigură de a ascuți

Uitați de ascuțirea obositoare, consumatoare de timp și periculoasă cu mâna! ChainSharpPro face treaba pentru dumneavoastră!

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Benedek T. 53 min ·
Am folosit acest accesoriu cu polizorul meu și pot spune că este foarte ușor de instalat și de folosit, lama de la mașina de tuns iarba este ca nouă!
Comentariu Distribuiți
(14)
Andrei P. 54 min ·
Pot spune că treaba este cu adevărat grozavă, am ascuțit ferăstrăul cu lanț și trebuie să spun că sunt foarte mulțumit de rezultat. RECOMAND 100% !!!
Comentariu Distribuiți
(15)
Adina A. 35 min ·
Îmi fac propria grădină și am o foarfecă foarte specială pe care am cheltuit mulți bani. Lamele deveniseră foarte ciobite și nu mai erau deloc ascuțite. Cu ajutorul acestui instrument soțul meu mi-a ascuțit-o și este ca nouă! Mulțumesc frumos Netscroll. 5/5 !!!!!!
Comentariu Distribuiți
(15)
Sebastian D. 52 min ·
Este foarte bine că avem acele instrucțiuni despre modul de reglare a unghiului atunci când ascuțiți, deoarece îmi permite să ascut toate părțile lanțului de pe ferăstrău cu lanț chiar mai bine decât în magazin.
Comentariu Distribuiți
(12)
Florian D. 45 min ·
Într-adevăr cel mai bun instrument pentru ascuțirea lamelor! Felicitări Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(6)

Informații suplimentare

  • 70 x 50 mm

  • 1x dispozitiv de ghidare pentru ascuțirea lanțurilor, 3 x capete de ascuțit, 1 x cheie.

  • Pachetul nu include un polizor electric. Accesoriile sunt universale și se potrivesc majorității polizoarelor electrice.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.